Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hardstenen pomp met bekroning in de vorm van een siervaas in Lodewijk XIV-vormen. Tegen het hoofdgestel en schildje met het jaartal in Zaltbommel

Overig

Gamerschestraat 67
5301AR Zaltbommel
Gelderland

Bouwjaar: 1781


Beschrijving van Hardstenen pomp met bekroning in de vorm van een siervaas in Lodewijk XIV-vormen. Tegen het hoofdgestel en schildje met het jaartal

Hardstenen pomp met bekroning in de vorm van een siervaas in Lodewijk XIV-vormen. Tegen het hoofdgestel en schildje met het jaartal 1781. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40150
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hardstenen pomp met bekroning in de vorm van een siervaas in Lodewijk XIV-vormen. Tegen het hoofdgestel en schildje met het jaartal in Zaltbommel

Pand op de hoek van de Zandstraat, bestaande uit twee parallel lopende vleugels, elk onder een zadeldak tussen puntgevels met vlechtingen. In de zijge ..

Gamerschestraat 73
Zaltbommel
Pand op de hoek van de Zandstraat, bestaande uit twee parallel lopende vleugels, elk onder een zadeldak tussen puntgevels met vlechtingen, 1..

Pand met verdieping en zadeldak. Gepleisterde lijstgevel. Stoephek

Gamerschestraat 59
Zaltbommel
Pand met verdieping en zadeldak. Gepleisterde lijstgevel, 19e eeuw. Stoephek.

Pand met verdieping en zadeldak

Gamerschestraat 60
Zaltbommel
Pand met verdieping en zadeldak. Gepleisterde lijstgevel, eerste helft 19e eeuw, Met zes- en vierruitsschuiframen in de vensters. Goede 19e ..

Dwarshuis van begane-grond met zadeldak. De eenvoudige lijstgevel uit het eerste kwart der 19e eeuw heeft een deur met geprofileerd kalf en te weerszi ..

Gamerschestraat 62
Zaltbommel
Dwarshuis van begane-grond met zadeldak, 16e eeuw. De eenvoudige lijstgevel uit het eerste kwart der 19e eeuw heeft een deur met geprofileer..

Pand met verdieping en zadeldak. Gepleisterde voorgevel, eerste helft 19e eeuw, met rechte kroonlijst, vensters met negenruitsramen, vroeg 19e-eeuwse ..

Gamerschestraat 64
Zaltbommel
PAND met verdieping en zadeldak. Gepleisterde voorgevel, eerste helft 19e eeuw, met rechte kroonlijst, vensters met negenruitsramen, vroeg 1..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)