Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand op de hoek van de Zandstraat, bestaande uit twee parallel lopende vleugels, elk onder een zadeldak tussen puntgevels met vlechtingen. In de zijgevel van de achterste vleugel aan de Zandstraat tog .. in Zaltbommel

Woonhuis

Gamerschestraat 73
5301AR Zaltbommel
Gelderland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Pand op de hoek van de Zandstraat, bestaande uit twee parallel lopende vleugels, elk onder een zadeldak tussen puntgevels met vlechtingen. In de zijgevel van de achterste vleugel aan de Zandstraat tog ..

Pand op de hoek van de Zandstraat, bestaande uit twee parallel lopende vleugels, elk onder een zadeldak tussen puntgevels met vlechtingen, 17e eeuw. In de zijgevel van de achterste vleugel aan de Zandstraat togen van dichtgezette vensters en zeven sierankers. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40148
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand op de hoek van de Zandstraat, bestaande uit twee parallel lopende vleugels, elk onder een zadeldak tussen puntgevels met vlechtingen. In de zijgevel van de achterste vleugel aan de Zandstraat tog .. in Zaltbommel

Hardstenen pomp met bekroning in de vorm van een siervaas in Lodewijk XIV-vormen. Tegen het hoofdgestel en schildje met het jaartal

Gamerschestraat 67
Zaltbommel
Hardstenen pomp met bekroning in de vorm van een siervaas in Lodewijk XIV-vormen. Tegen het hoofdgestel en schildje met het jaartal 1781.

Pand met verdieping en hoog schilddak. Gepleisterde lijstgevel met in de verdiepingsvensters zesruitsschuiframen

Gamerschestraat 77
Zaltbommel
Pand met verdieping en hoog schilddak. Gepleisterde lijstgevel, midden 19e eeuw met in de verdiepingsvensters zesruitsschuiframen.

Dwarshuis van begane-grond met zadeldak. De eenvoudige lijstgevel uit het eerste kwart der 19e eeuw heeft een deur met geprofileerd kalf en te weerszi ..

Gamerschestraat 62
Zaltbommel
Dwarshuis van begane-grond met zadeldak, 16e eeuw. De eenvoudige lijstgevel uit het eerste kwart der 19e eeuw heeft een deur met geprofileer..

Pand met verdieping en zadeldak

Gamerschestraat 60
Zaltbommel
Pand met verdieping en zadeldak. Gepleisterde lijstgevel, eerste helft 19e eeuw, Met zes- en vierruitsschuiframen in de vensters. Goede 19e ..

Pand met verdieping en zadeldak. Gepleisterde voorgevel, eerste helft 19e eeuw, met rechte kroonlijst, vensters met negenruitsramen, vroeg 19e-eeuwse ..

Gamerschestraat 64
Zaltbommel
PAND met verdieping en zadeldak. Gepleisterde voorgevel, eerste helft 19e eeuw, met rechte kroonlijst, vensters met negenruitsramen, vroeg 1..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)