Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met verdieping, lage zolderverdieping en schilddak. Gepleisterde lijstgevel met geprofileerde omlijstingen van de vensters in Zaltbommel

Woonhuis

Gamerschestraat 51
5301AR Zaltbommel
Gelderland

Bouwjaar: 19e eeuw 1800 19e eeuw


Beschrijving van Pand met verdieping, lage zolderverdieping en schilddak. Gepleisterde lijstgevel met geprofileerde omlijstingen van de vensters

Pand met verdieping, lage zolderverdieping en schilddak. Gepleisterde lijstgevel met geprofileerde omlijstingen van de vensters, 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40144
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met verdieping, lage zolderverdieping en schilddak. Gepleisterde lijstgevel met geprofileerde omlijstingen van de vensters in Zaltbommel

Pand met verdieping en dwars zadeldak. De gepleisterde voorgevel heeft, met het getoogde middenvenster van de verdieping, een 18e-eeuws karakter. IJze ..

Gamerschestraat 49
Zaltbommel
Pand met verdieping en dwars zadeldak, mogelijk 17e eeuw. De gepleisterde voorgevel heeft, met het getoogde middenvenster van de verdieping,..

Pand met verdieping en dwars zadeldak. Gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. In de verdiepingsvensters negenruitsschuiframen

Gamerschestraat 55
Zaltbommel
Pand met verdieping en dwars zadeldak. Gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst, eerste helft 19e eeuw. In de verdiepingsvensters negenrui..

Pand met verdieping op de hoek van de Karstraat. Schilddak. De voorgevel met kroonlijst

Gamerschestraat 45
Zaltbommel
Pand met verdieping op de hoek van de Karstraat. Schilddak. De voorgevel met kroonlijst dateert uit het tweede kwart van de 19e eeuw.

Breed pand met verdieping en hoog zadeldak, evenwijdig aan de straat, tussen puntgevels

Gamerschestraat 57
Zaltbommel
Breed PAND met verdieping en hoog zadeldak, evenwijdig aan de straat, tussen puntgevels. Het in oorsprong waarschijnlijk 17e eeuwse huis hee..

Pand met verdieping en hoog schilddak. Lijstgevel, eerste helft 19e eeuw, met in de verdieping negenruitsschuiframen

Gamerschestraat 46
Zaltbommel
Pand met verdieping en hoog schilddak. Lijstgevel, eerste helft 19e eeuw, met in de verdieping negenruitsschuiframen.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)