Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met verdieping op de hoek van de Karstraat. Schilddak. De voorgevel met kroonlijst in Zaltbommel

Woonhuis

Gamerschestraat 45
5301AR Zaltbommel
Gelderland

Bouwjaar: tweede kwart 19e eeuw 1825 tweede kwart 19e eeuw


Beschrijving van Pand met verdieping op de hoek van de Karstraat. Schilddak. De voorgevel met kroonlijst

Pand met verdieping op de hoek van de Karstraat. Schilddak. De voorgevel met kroonlijst dateert uit het tweede kwart van de 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 40141
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met verdieping op de hoek van de Karstraat. Schilddak. De voorgevel met kroonlijst in Zaltbommel

Pand met verdieping en dwars zadeldak. De gepleisterde voorgevel heeft, met het getoogde middenvenster van de verdieping, een 18e-eeuws karakter. IJze ..

Gamerschestraat 49
Zaltbommel
Pand met verdieping en dwars zadeldak, mogelijk 17e eeuw. De gepleisterde voorgevel heeft, met het getoogde middenvenster van de verdieping,..

Pand met verdieping, lage zolderverdieping en schilddak. Gepleisterde lijstgevel met geprofileerde omlijstingen van de vensters

Gamerschestraat 51
Zaltbommel
Pand met verdieping, lage zolderverdieping en schilddak. Gepleisterde lijstgevel met geprofileerde omlijstingen van de vensters, 19e eeuw.

Pand, bestaande uit twee parallel lopende vleugels met verdieping en zadeldak tussen puntgevels op de hoek van de Karstraat. Laat-middeleeuws

Gamerschestraat 41
Zaltbommel
Pand, 17e eeuw, bestaande uit twee parallel lopende vleugels met verdieping en zadeldak tussen puntgevels op de hoek van de Karstraat. Laat-..

Pand met verdieping en dwars zadeldak. Gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. In de verdiepingsvensters negenruitsschuiframen

Gamerschestraat 55
Zaltbommel
Pand met verdieping en dwars zadeldak. Gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst, eerste helft 19e eeuw. In de verdiepingsvensters negenrui..

Breed pand met verdieping en hoog zadeldak, evenwijdig aan de straat, tussen puntgevels

Gamerschestraat 57
Zaltbommel
Breed PAND met verdieping en hoog zadeldak, evenwijdig aan de straat, tussen puntgevels. Het in oorsprong waarschijnlijk 17e eeuwse huis hee..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)