Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis onder schilddak en met gepleisterde lijstgevel waarin zes en vierdelige schuiframen en een ingang met kroonlijst op pilasters in Woudrichem

Woonhuis

Kerkstraat 26
4285BB Woudrichem
Noord Brabant

Bouwjaar: 18e eeuw


Beschrijving van Huis onder schilddak en met gepleisterde lijstgevel waarin zes en vierdelige schuiframen en een ingang met kroonlijst op pilasters

Huis onder schilddak en met gepleisterde lijstgevel waarin zes en vierdelige schuiframen en een ingang met kroonlijst op pilasters. 18e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 39578
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis onder schilddak en met gepleisterde lijstgevel waarin zes en vierdelige schuiframen en een ingang met kroonlijst op pilasters in Woudrichem

Voormalige brandweerkazerne

Kerkstraat 28
Woudrichem
Voormalige brandweerkazerne. 19e eeuws pand met verdieping; gepleisterde (op de begane grond gebosseerd) symmetrische gevel; in het middenri..

Gemeentehuis

Kerkstraat 30
Woudrichem
Gemeentehuis. Herenhuis onder dwars schilddak aan de voorzijde en twee evenwijdige schilddaken haaks erop daarachter; zesdelige schuiframen ..

Huis onder haaks gericht schilddak, met geprofileerde kroonlijst en gecementeerde gevel

Kerkstraat 9
Woudrichem
Huis onder haaks gericht schilddak, met geprofileerde kroonlijst en gecementeerde gevel. 17e eeuw met latere veranderingen. Vormt een geheel..

Huis onder schilddak, met geprofileerde kroonlijst en gecementeerde gevel

Kerkstraat 7
Woudrichem
Huis onder schilddak, met geprofileerde kroonlijst en gecementeerde gevel. 17e eeuws met latere veranderingen. Vormt een geheel met buurnumm..

Huis onder schilddak en met gecementeerde lijstgevels

Kerkstraat 7
Woudrichem
Huis onder schilddak en met gecementeerde lijstgevels. 17e eeuws met latere veranderingen. Een geheel vormend met Kerkstraat 9.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)