Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis onder haaks gericht schilddak, met geprofileerde kroonlijst en gecementeerde gevel in Woudrichem

Woonhuis

Kerkstraat 9
4285BA Woudrichem
Noord Brabant

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Huis onder haaks gericht schilddak, met geprofileerde kroonlijst en gecementeerde gevel

Huis onder haaks gericht schilddak, met geprofileerde kroonlijst en gecementeerde gevel. 17e eeuw met latere veranderingen. Vormt een geheel met de buurnummers 5 en 7. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 39574
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis onder haaks gericht schilddak, met geprofileerde kroonlijst en gecementeerde gevel in Woudrichem

Huis onder schilddak, met geprofileerde kroonlijst en gecementeerde gevel

Kerkstraat 7
Woudrichem
Huis onder schilddak, met geprofileerde kroonlijst en gecementeerde gevel. 17e eeuws met latere veranderingen. Vormt een geheel met buurnumm..

Huis onder schilddak en met gecementeerde lijstgevels

Kerkstraat 7
Woudrichem
Huis onder schilddak en met gecementeerde lijstgevels. 17e eeuws met latere veranderingen. Een geheel vormend met Kerkstraat 9.

Pand onder schilddak, met gepleisterde lijstgevel

Hoogstraat 2
Woudrichem
Pand onder schilddak, met gepleisterde lijstgevel; beneden zesdelige schuiframen, boven ramen met kleine roedenverdeling,

Huis 'in den vergulden helm' onder schilddak en met tot een lijstgevel afgeknotte gevel van het 'Dordtse' type, met natuurstenen banden, geprofileerde ..

Hoogstraat 4
Woudrichem
Huis "In den vergulden helm" onder schilddak en met tot een lijstgevel afgeknotte gevel van het "Dordtse" type, met natuurstenen banden, gep..

Huis 'in 't herdt', onder schilddak en met een lijstgevel afgeknotte gevel van het 'Dordtse' type, met natuurstenen banden en waterlijsten, geprofilee ..

Hoogstraat 6
Woudrichem
Huis "In 't Herdt", onder schilddak en met een lijstgevel afgeknotte gevel van het "Dordtse" type, met natuurstenen banden en waterlijsten, ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)