Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hardstenen pomp in Woudrichem

Overig

Hoogstraat
4285ZA Woudrichem
Noord Brabant

Bouwjaar: 18e eeuw


Beschrijving van Hardstenen pomp

Hardstenen pomp, XVIII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 39571
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hardstenen pomp in Woudrichem

Huis onder zadeldak en met gepleisterde tuitgevel waarin zesdelige schuiframen

Hoogstraat 18
Woudrichem
Huis onder zadeldak en met gepleisterde tuitgevel waarin zesdelige schuiframen.

Huis 'in den salamander', onder zadeldak en met trapgevel van het 'Dordtse' type, met natuurstenen baden, waterlijsten en blokken, geprofileerde korfb ..

Hoogstraat 14
Woudrichem
Huis "In den salamander", onder zadeldak en met trapgevel van het "Dordtse" type, met natuurstenen baden, waterlijsten en blokken, geprofile..

Huis onder schilddak en met tot een lijstgevel afgeknotte gevel van het 'Dordtse' type, met banden van natuursteen, korfbogen boven de vensters

Hoogstraat 20
Woudrichem
Huis onder schilddak en met tot een lijstgevel afgeknotte gevel van het "Dordtse" type uit omstreeks 1600, met banden van natuursteen, korfb..

Huis 'in den gulden engel', onder zadeldak en met trapgevel van het 'Dordtse' type, met natuurstenen banden, waterlijsten en blokken, geprofileerde ko ..

Hoogstraat 10
Woudrichem
Huis "In den gulden engel", onder zadeldak en met trapgevel van het "Dordtse" type, met natuurstenen banden, waterlijsten en blokken, geprof..

Huis onder schilddak en met een tot lijstgevel afgeknotte gevel van het 'Dordtse' type, met natuurstenen banden, geprofileerde bakstenen waterlijst, g ..

Hoogstraat 9
Woudrichem
Huis onder schilddak en met een tot lijstgevel afgeknotte gevel van het "Dordtse" type, met natuurstenen banden, geprofileerde bakstenen wat..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)