Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis onder hoog schilddak, op L-vormige plattegrond op de hoek van de straat, met geelgepleisterde lijstgevels en 6- en vierdelige schuiframen in Woudrichem

Woonhuis

Hoogstraat 1
4285AE Woudrichem
Noord Brabant


Beschrijving van Huis onder hoog schilddak, op L-vormige plattegrond op de hoek van de straat, met geelgepleisterde lijstgevels en 6- en vierdelige schuiframen

Huis onder hoog schilddak, op L-vormige plattegrond op de hoek van de straat, met geelgepleisterde lijstgevels en 6- en vierdelige schuiframen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 39548
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis onder hoog schilddak, op L-vormige plattegrond op de hoek van de straat, met geelgepleisterde lijstgevels en 6- en vierdelige schuiframen in Woudrichem

Huis onder schilddak en met een tot lijstgevel afgeknotte gevel van het 'Dordtse' type, met natuurstenen banden en waterlijsten, tegen de verdieping g ..

Hoogstraat 5
Woudrichem
Huis onder schilddak en met een tot lijstgevel afgeknotte gevel van het "Dordtse" type, met natuurstenen banden en waterlijsten, tegen de ve..

Huis 'De arend'

Hoogstraat 7
Woudrichem
huis "De Arend", onder schilddak en met een tot lijstgevel afgeknotte gevel van het "Dordtse" type, met natuurstenen banden en geprofileerde..

Huis onder schilddak en met een tot lijstgevel afgeknotte gevel van het 'Dordtse' type, met natuurstenen banden, geprofileerde bakstenen waterlijst, g ..

Hoogstraat 9
Woudrichem
Huis onder schilddak en met een tot lijstgevel afgeknotte gevel van het "Dordtse" type, met natuurstenen banden, geprofileerde bakstenen wat..

Pand onder schilddak, met gepleisterde lijstgevel

Hoogstraat 2
Woudrichem
Pand onder schilddak, met gepleisterde lijstgevel; beneden zesdelige schuiframen, boven ramen met kleine roedenverdeling,

Huis 'in den vergulden helm' onder schilddak en met tot een lijstgevel afgeknotte gevel van het 'Dordtse' type, met natuurstenen banden, geprofileerde ..

Hoogstraat 4
Woudrichem
Huis "In den vergulden helm" onder schilddak en met tot een lijstgevel afgeknotte gevel van het "Dordtse" type, met natuurstenen banden, gep..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)