Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Stadszicht in Willemstad

Boerderij

Steenpad 3
4797SG Willemstad (gemeente Moerdijk)
Noord Brabant

Bouwjaar: begin 19e eeuw


Beschrijving van Stadszicht

Hoeve "Stadzicht" met afzonderlijke woning onder zadeldak tussen topgevels. Venster met luiken behangen. Begin 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 38970
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Stadszicht in Willemstad

Moria

Steenpad 6
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Inleiding. Ten noorden van het gehucht Helwijk ligt de boerderij "Moria" van het Westbrabantse type met een vrijstaand WOONHUIS. Het gebouw..

Moria

Steenpad 6
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Inleiding. Ten noorden van het gehucht Helwijk ligt de boerderij "Moria" van het Westbrabantse type met een vrijstaand woonhuis en varkensh..

Moria

Steenpad 6
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Inleiding. Ten noorden van het gehucht Helwijk ligt de boerderij "Moria" van het Westbrabantse type met een vrijstaand woonhuis, een varken..

Boerderij bestaande uit grote gemetselde stal-schuur onder rieten wolfdak, en uit een woonhuiscomplex waarvan het hoofdgedeelte een voor- en achtergev ..

Stadsedijk 151
Heijningen (Gemeente Moerdijk)
Boerderij bestaande uit grote gemetselde stal-schuur onder rieten wolfdak, en uit een woonhuiscomplex waarvan het hoofdgedeelte een voor- en..

Fort "De Hel"

Helsedijk 81
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Fort "De Hel" Gelegen aan het noord-westelijk einde van het gehucht "De Hel" nabij Willemstad. In 1747 werd een reeks batterijen aangelegd i..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)