Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Eenvoudig woonhuis met gepleisterde gevel onder een gezamenlijk, met de nrs 4,6 en 8, dwars, met pannen belegd zadeldak in Willemstad

Woonhuis

Bovenkade 10
4797AT Willemstad (gemeente Moerdijk)
Noord Brabant

Bouwjaar: 18e eeuw (kozijnen)


Beschrijving van Eenvoudig woonhuis met gepleisterde gevel onder een gezamenlijk, met de nrs 4,6 en 8, dwars, met pannen belegd zadeldak

Eenvoudig WOONHUIS met gepleisterde gevel onder een gezamenlijk, met de nrs 4,6 en 8, dwars, met pannen belegd zadeldak. Vlakgemetselde ontlastende korfbogen boven de vensters. Forse houten kozijnen (18e eeuw). (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 38949
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Eenvoudig woonhuis met gepleisterde gevel onder een gezamenlijk, met de nrs 4,6 en 8, dwars, met pannen belegd zadeldak in Willemstad

Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk met de nrs 4,6 en 10 dwars, met pannen belegd zadeldak

Bovenkade 8
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk met de nrs 4,6 en 10 dwars, met pannen belegd zadeldak. Vlakgemetselde ontlastende..

Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk met de nrs 4,8 en 10 dwars, met pannen belegd zadeldak, vlakgemetselde ontlastende korfbogen ..

Bovenkade 6
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk met de nrs 4,8 en 10 dwars, met pannen belegd zadeldak, Vlakgemetselde ontlastende..

Twee aaneensluitende pakhuizen, elk onder een met pannen belegd wolfdak en elk met drie grote hijsvensters in een as, met luiken.

Bovenkade 3
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Twee aaneensluitende pakhuizen, elk onder een met pannen belegd wolfdak en elk met drie grote hijsvensters in een as, met luiken. In de rech..

Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk dwars met pannen belegd zadeldak met de nrs 6,8 en 10

Bovenkade 4
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk dwars met pannen belegd zadeldak met de nrs 6,8 en 10. Vlakgemetselde ontlastende ..

Ons Genoegen

Benedenkade 11
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
(cafe "Ons Genoegen"). Huis onder met pannen belegd schilddak en met gepleisterde gevels.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)