Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk dwars met pannen belegd zadeldak met de nrs 6,8 en 10 in Willemstad

Woonhuis

Bovenkade 4
4797AT Willemstad (gemeente Moerdijk)
Noord Brabant

Bouwjaar: 18e eeuw (kozijnen)


Beschrijving van Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk dwars met pannen belegd zadeldak met de nrs 6,8 en 10

Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk dwars met pannen belegd zadeldak met de nrs 6,8 en 10. Vlakgemetselde ontlastende korfbogen boven de vensters. Forse houten kozijnen (18e eeuw). (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 38946
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk dwars met pannen belegd zadeldak met de nrs 6,8 en 10 in Willemstad

Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk met de nrs 4,8 en 10 dwars, met pannen belegd zadeldak, vlakgemetselde ontlastende korfbogen ..

Bovenkade 6
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk met de nrs 4,8 en 10 dwars, met pannen belegd zadeldak, Vlakgemetselde ontlastende..

Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk met de nrs 4,6 en 10 dwars, met pannen belegd zadeldak

Bovenkade 8
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk met de nrs 4,6 en 10 dwars, met pannen belegd zadeldak. Vlakgemetselde ontlastende..

Eenvoudig woonhuis met gepleisterde gevel onder een gezamenlijk, met de nrs 4,6 en 8, dwars, met pannen belegd zadeldak

Bovenkade 10
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Eenvoudig WOONHUIS met gepleisterde gevel onder een gezamenlijk, met de nrs 4,6 en 8, dwars, met pannen belegd zadeldak. Vlakgemetselde ontl..

Ons Genoegen

Benedenkade 11
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
(cafe "Ons Genoegen"). Huis onder met pannen belegd schilddak en met gepleisterde gevels.

Pakhuis van gele baksteen met dwars zadeldak

Bovenkade 2
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Pakhuis van gele baksteen met dwars zadeldak. Ingemetseld een gedenksteen met de tekst: "Den eersten steen van dit gebouw is gelegd door Gee..

Kaart & Routeplanner

Route naar Eenvoudig woonhuis in gele baksteen onder een gezamenlijk dwars met pannen belegd zadeldak met de nrs 6,8 en 10 in Willemstad

Foto's (1)