Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met zolderverdieping en hoog schilddak, dat aan de voorzijde is afgewolfd boven de lijstgevel met getoogde deur en vensters in Weesp

Woonhuis

Sint Anthoniestraat 1
1381XL Weesp
Noord Holland

Bouwjaar: 18e of vroeg 19e eeuw


Beschrijving van Pand met zolderverdieping en hoog schilddak, dat aan de voorzijde is afgewolfd boven de lijstgevel met getoogde deur en vensters

Pand uit de 18e of vroeg uit de 19e eeuw met zolderverdieping en hoog schilddak, dat aan de voorzijde is afgewolfd boven de lijstgevel met getoogde deur en vensters. Gepleisterde zijgevel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 38561
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met zolderverdieping en hoog schilddak, dat aan de voorzijde is afgewolfd boven de lijstgevel met getoogde deur en vensters in Weesp

Pand met verdieping en hoog schilddak, waarin dakkapel met fronton en hijsbalk

Middenstraat 60
Weesp
Pand uit de 18e eeuw met verdieping en hoog schilddak, waarin dakkapel met fronton en hijsbalk. Deur met panelen, geprofileerde kap en onver..

Pastorie met consistorie

Nieuwstraat 72
Weesp
Inleiding PASTORIE MET CONSISTORIE, onderdeel uitmakend van het Nederlandsche Protestantenbond-complex te Weesp, daterend uit omstreeks 190..

Voormalige bewaarschool

Nieuwstraat 72
Weesp
Inleiding Voormalige BEWAARSCHOOL, onderdeel uitmakend van het Nederlandsche Protestantenbond-complex te Weesp, daterend uit omstreeks 1905..

Erfscheiding

Nieuwstraat 72
Weesp
Inleiding ERFSCHEIDING, onderdeel uitmakend van het Nederlandsche Protestantenbond-complex te Weesp, gebouwd omstreeks 1905 in overgangsarc..

Pand met zadeldak en puntgevel met vlechtingen

Kapelsteeg 2
Weesp
Pand met zadeldak en puntgevel met vlechtingen, 18e eeuw of eerste kwart 19e eeuw. In de begane-grond een venster met negenruitsschuifraam.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)