Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij van het Langstraatse type; de woning naar links met een dwarspand uitgebreid. Achter aan de stal een dwarspand. Rieten wolf- en zadeldaken. Ramen met kleine roedenverdeling en luiken in Waspik

Boerderij

Vrouwkensvaartsestraat 14
5165NP Waspik (gemeente Waalwijk)
Noord Brabant

Bouwjaar: 18e-19e eeuw


Beschrijving van Boerderij van het Langstraatse type; de woning naar links met een dwarspand uitgebreid. Achter aan de stal een dwarspand. Rieten wolf- en zadeldaken. Ramen met kleine roedenverdeling en luiken

Boerderij van het Langstraatse type; de woning naar links met een dwarspand uitgebreid. Achter aan de stal een dwarspand. Rieten wolf- en zadeldaken. Ramen met kleine roedenverdeling en luiken. 18e-19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 38348
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij van het Langstraatse type; de woning naar links met een dwarspand uitgebreid. Achter aan de stal een dwarspand. Rieten wolf- en zadeldaken. Ramen met kleine roedenverdeling en luiken in Waspik

Boerderij van het Langstraatse type, waarvan het woonhuis naar links uitgebreid met een dwarspand en naar rechts met een vooruitspringende uitbouw; sc ..

Vrouwkensvaartsestraat 9
Waspik (Gemeente Waalwijk)
Boerderij van het Langstraatse type, waarvan het woonhuis naar links uitgebreid met een dwarspand en naar rechts met een vooruitspringende u..

Boerderij van het Langstraatse type, met rieten wolfdak

Vrouwkensvaartsestraat 20
Waspik (Gemeente Waalwijk)
Boerderij van het Langstraatse type, met rieten wolfdak. In de voorgevel boven de ingang en het rechtse venster uitgekraagde bogen. Boven in..

Boerderij van het Langstraatse type, met tuitgevel bekroond, door drie trappen. In de top een rond venster

Vrouwkensvaartsestraat 28
Waspik (Gemeente Waalwijk)
Boerderij van het Langstraatse type, met tuitgevel bekroond, door drie trappen. In de top een rond venster.

Boerderij van het Langstraatse type, met aan de voorzijde een tuitgevel, bekroond door een toppilaster. Aan de achterzijde een dwarspand. Ramen met kl ..

Vrouwkensvaartsestraat 25
Waspik (Gemeente Waalwijk)
Boerderij van het Langstraatse type, met aan de voorzijde een tuitgevel, bekroond door een toppilaster. Aan de achterzijde een dwarspand. Ra..

Complex Carmelietenklooster: hoofdgebouw

Carmelietenstraat 58
Waspik (Gemeente Waalwijk)
Inleiding Hoofdgebouw van het voormalige CARMELIETENKLOOSTER en noviciaat H. Theresia van Liseux, in een mengeling van rationalistische en ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (4)