Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij van het Langstraatse type, met aan de voorzijde een tuitgevel, bekroond door een toppilaster. Aan de achterzijde een dwarspand. Ramen met kleine roedenverdeling. Rieten dak. Achter de boerde .. in Waspik

Boerderij

Vrouwkensvaartsestraat 25
5165NN Waspik (gemeente Waalwijk)
Noord Brabant

Bouwjaar: begin 19e eeuw 1800 begin 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij van het Langstraatse type, met aan de voorzijde een tuitgevel, bekroond door een toppilaster. Aan de achterzijde een dwarspand. Ramen met kleine roedenverdeling. Rieten dak. Achter de boerde ..

Boerderij van het Langstraatse type, met aan de voorzijde een tuitgevel, bekroond door een toppilaster. Aan de achterzijde een dwarspand. Ramen met kleine roedenverdeling. Rieten dak. Begin 19e eeuw. Achter de boerderij een vrijstaande bakstenen schuur. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 38347
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij van het Langstraatse type, met aan de voorzijde een tuitgevel, bekroond door een toppilaster. Aan de achterzijde een dwarspand. Ramen met kleine roedenverdeling. Rieten dak. Achter de boerde .. in Waspik

Boerderij van het Langstraatse type, met tuitgevel bekroond, door drie trappen. In de top een rond venster

Vrouwkensvaartsestraat 28
Waspik (Gemeente Waalwijk)
Boerderij van het Langstraatse type, met tuitgevel bekroond, door drie trappen. In de top een rond venster.

Boerderij van het Langstraatse type, met rieten wolfdak

Vrouwkensvaartsestraat 20
Waspik (Gemeente Waalwijk)
Boerderij van het Langstraatse type, met rieten wolfdak. In de voorgevel boven de ingang en het rechtse venster uitgekraagde bogen. Boven in..

Boerderij van het Langstraatse type, waarvan het woonhuis naar links uitgebreid met een dwarspand en naar rechts met een vooruitspringende uitbouw; sc ..

Vrouwkensvaartsestraat 9
Waspik (Gemeente Waalwijk)
Boerderij van het Langstraatse type, waarvan het woonhuis naar links uitgebreid met een dwarspand en naar rechts met een vooruitspringende u..

Boerderij van het Langstraatse type; de woning naar links met een dwarspand uitgebreid. Achter aan de stal een dwarspand. Rieten wolf- en zadeldaken. ..

Vrouwkensvaartsestraat 14
Waspik (Gemeente Waalwijk)
Boerderij van het Langstraatse type; de woning naar links met een dwarspand uitgebreid. Achter aan de stal een dwarspand. Rieten wolf- en za..

Complex Carmelietenklooster: hoofdgebouw

Carmelietenstraat 58
Waspik (Gemeente Waalwijk)
Inleiding Hoofdgebouw van het voormalige CARMELIETENKLOOSTER en noviciaat H. Theresia van Liseux, in een mengeling van rationalistische en ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)