Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoeve van baksteen, gelegen aan een binnenplaats. Witgeverfd. Een geheel vormend met nr 102 en 104 in Klimmen

Boerderij

Klimmenderstraat 100
6343AE Klimmen (gemeente Voerendaal)
Limburg

Bouwjaar: 18e eeuw of eerste helft 19e eeuw


Beschrijving van Hoeve van baksteen, gelegen aan een binnenplaats. Witgeverfd. Een geheel vormend met nr 102 en 104

Hoeve van baksteen, gelegen aan een binnenplaats XVIII-JXIX A. Witgeverfd. Een geheel vormend met nr 102 en 104. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37908
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoeve van baksteen, gelegen aan een binnenplaats. Witgeverfd. Een geheel vormend met nr 102 en 104 in Klimmen

Hoeve van baksteen, gelegen aan een binnenplaats. Ingang van Naamse steen met geprofileerd kalf. Witgeverfd. Een geheel vormend met nr 100 en 104

Klimmenderstraat 102
Klimmen (Gemeente Voerendaal)
Hoeve van baksteen, gelegen aan een binnenplaats XVIII-JXIX A. Ingang van Naamse steen met geprofileerd kalf, XVIII; daarboven een steentje ..

Hoeve van baksteen, gelegen aan een binnenplaats. Witgeverfd. Ingang van Naamse steen. Een geheel vormend met nr 100 en 102

Klimmenderstraat 104
Klimmen (Gemeente Voerendaal)
Hoeve van baksteen, gelegen aan een binnenplaats, XVIII-JXIX A. Witgeverfd. Ingang van Naamse steen. Een geheel vormend met nr 100 en 102.

Overhekermolen

Overheek 7
Klimmen (Gemeente Voerendaal)
Inleiding INCOMPLETE MOLEN. De als bergmolen uitgevoerde ronde stenen molen met de naam 'Overhekermolen' is omstreeks 1880 gebouwd als ko..

Hoeve grotendeels van mergel, gelegen aan een gesloten binnenplaats met luifel. Aan de straatzijde een in- en uitgezwenkte topgevel. Gevelsteen met ja ..

Vrijthof 4
Klimmen (Gemeente Voerendaal)
Hoeve grotendeels van mergel, gelegen aan een gesloten binnenplaats met luifel. Aan de straatzijde een in- en uitgezwenkte topgevel. Gevelst..

Hoeve grotendeels van mergel, gelegen aan een gesloten binnenplaats met luifel. Aan de straatzijde een in- en uitgezwenkte topgevel. Een geheel vormen ..

Vrijthof 5
Klimmen (Gemeente Voerendaal)
Hoeve grotendeels van mergel, gelegen aan een gesloten binnenplaats met luifel. Aan de straatzijde een in- en uitgezwenkte topgevel. Een geh..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)