Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gaaf bewaard zomerhuis met aan de voorzijde een later beklampte puntgevel en opzij een strodak met dakkapel. Oude kozijnen en luiken in Vlist

Boerderij

West-Vlisterdijk 32
2855AJ Vlist
Zuid Holland

Bouwjaar: ca. 1800 1800 ca. 1800


Beschrijving van Gaaf bewaard zomerhuis met aan de voorzijde een later beklampte puntgevel en opzij een strodak met dakkapel. Oude kozijnen en luiken

Gaaf bewaard ZOMERHUIS (ca. 1800) met aan de voorzijde een later beklampte puntgevel en opzij een strodak met dakkapel. Oude kozijnen en luiken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37860
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gaaf bewaard zomerhuis met aan de voorzijde een later beklampte puntgevel en opzij een strodak met dakkapel. Oude kozijnen en luiken in Vlist

Boerderij met gepleisterde, afgeknotte puntgevel, waarin fraaie ankers

Oost-Vlisterdijk 5
Vlist
BOERDERIJ (XVII) met gepleisterde, afgeknotte puntgevel, waarin fraaie ankers. Links een opkamer. De vensters hebben luiken en schuiframen i..

Kleine boerderij onder zadeldak met gepleisterde punt-gevel, waarin vensters met oude kozijnen, luiken en oorspronkelijke roedenverdeling. Het boerder ..

West-Vlisterdijk 37
Vlist
Kleine BOERDERIJ (ca.1800) onder zadeldak met gepleisterde punt-gevel, waarin vensters met oude kozijnen, luiken en oorspronkelijke roedenve..

Hoeve met gave puntgevel, waarin bewerkte lijst en makelaar. Ramen uit de bouwtijd met luiken. De boerderij, die aan de achterzijde gewijzigd is, draa ..

West-Vlisterdijk 23
Vlist
HOEVE (XIXc) met gave puntgevel, waarin bewerkte lijst en makelaar. Ramen uit de bouwtijd met luiken. De boerderij, die aan de achterzijde g..

Boerderij uit het derde kwart van de 19e eeuw. Rieten wolfdak, voorgevel met vlechtingen en vensters met 6-ruitsschuiframen uit de bouwtijd

West-Vlisterdijk 41
Vlist
BOERDERIJ uit het derde kwart van de 19e eeuw. Rieten wolfdak, voorgevel met vlechtingen en vensters met 6-ruitsschuiframen uit de bouwtijd.

Hoeve met afgeknotte puntgevel, voorzien van vlechtingen. Muurankers. Voor het linker raam diefijzers

Oost-Vlisterdijk 19
Vlist
HOEVE (XVII) met afgeknotte puntgevel, voorzien van vlechtingen. Muurankers. Voor het linker raam diefijzers.

Kaart & Routeplanner


Foto's (6)