Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoeve met gave puntgevel, waarin bewerkte lijst en makelaar. Ramen uit de bouwtijd met luiken. De boerderij, die aan de achterzijde gewijzigd is, draagt een strodak in Vlist

Boerderij

West-Vlisterdijk 23
2855AH Vlist
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Hoeve met gave puntgevel, waarin bewerkte lijst en makelaar. Ramen uit de bouwtijd met luiken. De boerderij, die aan de achterzijde gewijzigd is, draagt een strodak

HOEVE (XIXc) met gave puntgevel, waarin bewerkte lijst en makelaar. Ramen uit de bouwtijd met luiken. De boerderij, die aan de achterzijde gewijzigd is, draagt een strodak. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37859
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoeve met gave puntgevel, waarin bewerkte lijst en makelaar. Ramen uit de bouwtijd met luiken. De boerderij, die aan de achterzijde gewijzigd is, draagt een strodak in Vlist

Justinushoeve

West-Vlisterdijk 19
Vlist
"Justinushoeve". BOERDERIJ (XIXc) onder strodak met aan de voorzijde afgeknotte puntgevel met vlechtingen. Vrij gaaf geheel met ramen uit de..

Hoeve. Gepleisterde voorgevel met oude kozijnen, luiken en roedenverdeling

West-Vlisterdijk 18
Vlist
HOEVE (XVII A?). Gepleisterde voorgevel met oude kozijnen, luiken en roedenverdeling in stijl XIX A. Deurpartij met boven- en onderdeur, oud..

Boerderij met gepleisterde, afgeknotte puntgevel, waarin fraaie ankers

Oost-Vlisterdijk 5
Vlist
BOERDERIJ (XVII) met gepleisterde, afgeknotte puntgevel, waarin fraaie ankers. Links een opkamer. De vensters hebben luiken en schuiframen i..

Gaaf bewaard zomerhuis met aan de voorzijde een later beklampte puntgevel en opzij een strodak met dakkapel. Oude kozijnen en luiken

West-Vlisterdijk 32
Vlist
Gaaf bewaard ZOMERHUIS (ca. 1800) met aan de voorzijde een later beklampte puntgevel en opzij een strodak met dakkapel. Oude kozijnen en lui..

Kleine boerderij onder zadeldak met gepleisterde punt-gevel, waarin vensters met oude kozijnen, luiken en oorspronkelijke roedenverdeling. Het boerder ..

West-Vlisterdijk 37
Vlist
Kleine BOERDERIJ (ca.1800) onder zadeldak met gepleisterde punt-gevel, waarin vensters met oude kozijnen, luiken en oorspronkelijke roedenve..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)