Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Justinushoeve in Vlist

Boerderij

West-Vlisterdijk 19
2855AH Vlist
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Justinushoeve

"Justinushoeve". BOERDERIJ (XIXc) onder strodak met aan de voorzijde afgeknotte puntgevel met vlechtingen. Vrij gaaf geheel met ramen uit de bouwtijd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37858
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Justinushoeve in Vlist

Hoeve. Gepleisterde voorgevel met oude kozijnen, luiken en roedenverdeling

West-Vlisterdijk 18
Vlist
HOEVE (XVII A?). Gepleisterde voorgevel met oude kozijnen, luiken en roedenverdeling in stijl XIX A. Deurpartij met boven- en onderdeur, oud..

Hoeve met gave puntgevel, waarin bewerkte lijst en makelaar. Ramen uit de bouwtijd met luiken. De boerderij, die aan de achterzijde gewijzigd is, draa ..

West-Vlisterdijk 23
Vlist
HOEVE (XIXc) met gave puntgevel, waarin bewerkte lijst en makelaar. Ramen uit de bouwtijd met luiken. De boerderij, die aan de achterzijde g..

Boerderij met gepleisterde, afgeknotte puntgevel, waarin fraaie ankers

Oost-Vlisterdijk 5
Vlist
BOERDERIJ (XVII) met gepleisterde, afgeknotte puntgevel, waarin fraaie ankers. Links een opkamer. De vensters hebben luiken en schuiframen i..

Hoeve met afgeknotte IJsselstenen puntgevel met vlechtingen

West-Vlisterdijk 9
Vlist
HOEVE (XVIII?) met afgeknotte IJsselstenen puntgevel met vlechtingen. In het woongedeelte vensters met oude kozijnen, luiken en roedenverdel..

Gaaf bewaard zomerhuis met aan de voorzijde een later beklampte puntgevel en opzij een strodak met dakkapel. Oude kozijnen en luiken

West-Vlisterdijk 32
Vlist
Gaaf bewaard ZOMERHUIS (ca. 1800) met aan de voorzijde een later beklampte puntgevel en opzij een strodak met dakkapel. Oude kozijnen en lui..

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)