Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoeve met afgeknotte puntgevel, voorzien van vlechtingen. Muurankers. Voor het linker raam diefijzers in Vlist

Boerderij

Oost-Vlisterdijk 19
2855AC Vlist
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Hoeve met afgeknotte puntgevel, voorzien van vlechtingen. Muurankers. Voor het linker raam diefijzers

HOEVE (XVII) met afgeknotte puntgevel, voorzien van vlechtingen. Muurankers. Voor het linker raam diefijzers. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37855
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoeve met afgeknotte puntgevel, voorzien van vlechtingen. Muurankers. Voor het linker raam diefijzers in Vlist

Boerderij uit het derde kwart van de 19e eeuw. Rieten wolfdak, voorgevel met vlechtingen en vensters met 6-ruitsschuiframen uit de bouwtijd

West-Vlisterdijk 41
Vlist
BOERDERIJ uit het derde kwart van de 19e eeuw. Rieten wolfdak, voorgevel met vlechtingen en vensters met 6-ruitsschuiframen uit de bouwtijd.

Mooie, IJsselstenen hoeve met ontlastingsbogen en op de rechter zijgevel een puntgevel met vlechtingen, driepasmotief, rode ontlastingsboog en ankers. ..

Oost-Vlisterdijk 21
Vlist
Mooie, IJsselstenen HOEVE (XVII) met ontlastingsbogen en op de rechter zijgevel een puntgevel met vlechtingen, driepasmotief, rode ontlastin..

Kleine boerderij onder zadeldak met gepleisterde punt-gevel, waarin vensters met oude kozijnen, luiken en oorspronkelijke roedenverdeling. Het boerder ..

West-Vlisterdijk 37
Vlist
Kleine BOERDERIJ (ca.1800) onder zadeldak met gepleisterde punt-gevel, waarin vensters met oude kozijnen, luiken en oorspronkelijke roedenve..

Mooie boerderij onder strodak, opgetrokken van IJsselsteen

Oost-Vlisterdijk 26
Vlist
Mooie BOERDERIJ (XVII?) onder strodak, opgetrokken van IJsselsteen. De voorgevel heeft nog de oude kozijnen en een 18e eeuwse roedenverdelin..

Gaaf bewaard zomerhuis met aan de voorzijde een later beklampte puntgevel en opzij een strodak met dakkapel. Oude kozijnen en luiken

West-Vlisterdijk 32
Vlist
Gaaf bewaard ZOMERHUIS (ca. 1800) met aan de voorzijde een later beklampte puntgevel en opzij een strodak met dakkapel. Oude kozijnen en lui..

Kaart & Routeplanner


Foto's (6)