Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Mooie, IJsselstenen hoeve met ontlastingsbogen en op de rechter zijgevel een puntgevel met vlechtingen, driepasmotief, rode ontlastingsboog en ankers. De vensters hebben een roedenverdeling in stijl c .. in Vlist

Boerderij

Oost-Vlisterdijk 21
2855AC Vlist
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Mooie, IJsselstenen hoeve met ontlastingsbogen en op de rechter zijgevel een puntgevel met vlechtingen, driepasmotief, rode ontlastingsboog en ankers. De vensters hebben een roedenverdeling in stijl c ..

Mooie, IJsselstenen HOEVE (XVII) met ontlastingsbogen en op de rechter zijgevel een puntgevel met vlechtingen, driepasmotief, rode ontlastingsboog en ankers. De vensters hebben een roedenverdeling in stijl ca. 1800. Gestoken deurkalf. Het bedrijfsgedeelte is gewijzigd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37854
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Mooie, IJsselstenen hoeve met ontlastingsbogen en op de rechter zijgevel een puntgevel met vlechtingen, driepasmotief, rode ontlastingsboog en ankers. De vensters hebben een roedenverdeling in stijl c .. in Vlist

Mooie boerderij onder strodak, opgetrokken van IJsselsteen

Oost-Vlisterdijk 26
Vlist
Mooie BOERDERIJ (XVII?) onder strodak, opgetrokken van IJsselsteen. De voorgevel heeft nog de oude kozijnen en een 18e eeuwse roedenverdelin..

Hoeve met afgeknotte puntgevel, voorzien van vlechtingen. Muurankers. Voor het linker raam diefijzers

Oost-Vlisterdijk 19
Vlist
HOEVE (XVII) met afgeknotte puntgevel, voorzien van vlechtingen. Muurankers. Voor het linker raam diefijzers.

Boerderij uit het derde kwart van de 19e eeuw. Rieten wolfdak, voorgevel met vlechtingen en vensters met 6-ruitsschuiframen uit de bouwtijd

West-Vlisterdijk 41
Vlist
BOERDERIJ uit het derde kwart van de 19e eeuw. Rieten wolfdak, voorgevel met vlechtingen en vensters met 6-ruitsschuiframen uit de bouwtijd.

Kleine boerderij onder zadeldak met gepleisterde punt-gevel, waarin vensters met oude kozijnen, luiken en oorspronkelijke roedenverdeling. Het boerder ..

West-Vlisterdijk 37
Vlist
Kleine BOERDERIJ (ca.1800) onder zadeldak met gepleisterde punt-gevel, waarin vensters met oude kozijnen, luiken en oorspronkelijke roedenve..

Boerderij onder strodak, met aan de voorzijde een gepleisterde, afgeknotte puntgevel met oude kozijnen, luiken en roedenverdeling en in het zoldervens ..

West-Vlisterdijk 64
Vlist
BOERDERIJ (XVII) onder strodak, met aan de voorzijde een gepleisterde, afgeknotte puntgevel met oude kozijnen, luiken en roedenverdeling en ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (7)