Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Woonhuis annex bedrijfspand onder pannen zadeldak. Vensters met zesruitsschuiframen. Voor het bedrijfsgedeelte een houten portiek met inrijdeur, voorzien van een getoogde latei, versierd met snijwerk .. in Vlissingen

Woonhuis

Marnixplein 35
4386AA Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: midden 19e eeuw


Beschrijving van Woonhuis annex bedrijfspand onder pannen zadeldak. Vensters met zesruitsschuiframen. Voor het bedrijfsgedeelte een houten portiek met inrijdeur, voorzien van een getoogde latei, versierd met snijwerk ..

Woonhuis annex bedrijfspand onder pannen zadeldak, midden 19e eeuw. Vensters met zesruitsschuiframen. Voor het bedrijfsgedeelte een houten portiek met inrijdeur, voorzien van een getoogde latei, versierd met snijwerk in Lodewijk XV-trant. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37850
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Woonhuis annex bedrijfspand onder pannen zadeldak. Vensters met zesruitsschuiframen. Voor het bedrijfsgedeelte een houten portiek met inrijdeur, voorzien van een getoogde latei, versierd met snijwerk .. in Vlissingen

Pand op L-vormige plattegrond, met verdieping en omlopend schilddak, bekroond door hoekschoorstenen

Parklaan 1
Vlissingen
PAND uit het einde van de 18e eeuw op L-vormige plattegrond, met verdieping en omlopend schilddak, bekroond door hoekschoorstenen. Iets lage..

Draaibrug

Spoorstraat 1
Oost Souburg (Gemeente Vlissingen)
Inleiding Gelijkarmige draaibrug over het Kanaal door Walcheren. Na verwoesting in 1944 werd de spoorwegdraaibrug uit Sluiskil, daterend ui..

De Pere

Kanaalstraat 76A
Oost Souburg (Gemeente Vlissingen)
Korenmolen "de Pere"; ronde bakstenen bovenkruier met stelling. 1725.

Dokterswoning gebouwd in Interbellum architectuur

Kanaalstraat 70
Oost Souburg (Gemeente Vlissingen)
Inleiding Dokterswoning, in 1928 gebouwd in Interbellum architectuur naar ontwerp van ir. C. Wondergem uit Middelburg. Omschrijving Het p..

Watertoren

Vlissingsestraat 239
Oost Souburg (Gemeente Vlissingen)
Inleiding Watertoren, in 1939 in zakelijk expressionistische stijl gebouw naar ontwerp van ir. J.H.J. Kording, in opdracht van N.V. Waterle..

Kaart & Routeplanner


Foto's (5)