Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoekpand met verdieping en gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten. In de zijgevel vorkankers in Vlissingen

Woonhuis

Groenewoud 150
4381HG Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e eeuw 19e eeuw (sterk gewijzigd)


Beschrijving van Hoekpand met verdieping en gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten. In de zijgevel vorkankers

Hoekpand met verdieping en gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten. In de zijgevel vorkankers. 17e eeuw, sterk gewijzigd in de 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37828
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoekpand met verdieping en gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten. In de zijgevel vorkankers in Vlissingen

Gepleisterd pand op de hoek van de Kleine Kerkstraat. Het huis telt een verdieping en een schilddak. De gevels met de geprofileerde, aan de hoeken afg ..

Groenewoud 113
Vlissingen
Gepleisterd pand op de hoek van de Kleine Kerkstraat, 17e eeuw. Het huis telt een verdieping en een schilddak. De gevels met de geprofileerd..

Pand bestaat uit twee huizen achter een gepleisterde lijstgevel

Groenewoud 107
Vlissingen
Pand bestaat uit twee huizen achter een gepleisterde lijstgevel uit het derde kwart 19e eeuw. Het oostelijke huis heeft een zadeldak tussen ..

Huis met deels geverfde, deels gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuursteen platen. Ontlastingsbogen boven de vensters van de verdieping ..

Groenewoud 78
Vlissingen
Huis met deels geverfde, deels gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuursteen platen. Ontlastingsbogen boven de vensters van de ..

Huis met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Raam van de verdieping met kleine roedenverdeling. Sier- en cijferankers ..

Groenewoud 101
Vlissingen
Huis met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Raam van de verdieping met kleine roedenverdeling. Sier- en cij..

Pand met verdieping en schilddak

Wilhelminastraat 75
Vlissingen
17e eeuws pand met verdieping en schilddak. In de 18e eeuw van nieuwe voorgevel voorzien. De gevel, die de 18e eeuwse deuromlijsting met ver..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)