Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pakhuis met nok evenwijdig aan de straat. Boven de vensters een paar ontlastingsboogjes gevat in accoladeboog. Banden van siermetselwerk en decoratieve figuren van rode baksteen in het gele metselwerk .. in Vlissingen

Gebouw

Weteringstraat 21
4381EH Vlissingen
Zeeland


Beschrijving van Pakhuis met nok evenwijdig aan de straat. Boven de vensters een paar ontlastingsboogjes gevat in accoladeboog. Banden van siermetselwerk en decoratieve figuren van rode baksteen in het gele metselwerk ..

Pakhuis met nok evenwijdig aan de straat. Boven de vensters een paar ontlastingsboogjes gevat in accoladeboog. Banden van siermetselwerk en decoratieve figuren van rode baksteen in het gele metselwerk. Houten kruiskozijnen met diefijzers. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37767
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pakhuis met nok evenwijdig aan de straat. Boven de vensters een paar ontlastingsboogjes gevat in accoladeboog. Banden van siermetselwerk en decoratieve figuren van rode baksteen in het gele metselwerk .. in Vlissingen

Pakhuis onder schilddak

Weteringstraat 17
Vlissingen
Pakhuis onder schilddak, 18e of begin 19e eeuw.

Pakhuis met nok evenwijdig aan de straat. Puibalk

Weteringstraat 19A
Vlissingen
Pakhuis met nok evenwijdig aan de straat. Puibalk.

Huis met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Waterlijsten. Boven de vensters accoladebogen, die een paar ..

Weteringstraat 8
Vlissingen
HUIS met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Waterlijsten. Boven de vensters accoladebogen, di..

Huis met gepleisterde lijstgevel voorzien van twee dakkapellen en jaartalankers. Rozet bovenlicht

Groenewoud 73
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Twee dakkapellen. Jaartalankers (1661). Rozet bovenlicht. XVII. Het pand ,dat zich voorheen bevond op het..

Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Ankers. Moderne winkelpui

Sint Jacobsstraat 12
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Ankers. Moderne winkelpui. XVIII.

Kaart & Routeplanner

Route naar Pakhuis met nok evenwijdig aan de straat. Boven de vensters een paar ontlastingsboogjes gevat in accoladeboog. Banden van siermetselwerk en decoratieve figuren van rode baksteen in het gele metselwerk .. in Vlissingen

Foto's (3)