Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gepleisterd pand ter breedte van acht vensterassen en met verdieping. Flauw getoogde vensters met zesruitsschuiframen. Kroonlijst met geschulpte rand, boven de middenrisaliet en de zijgevels driehoeki .. in Vlissingen

Gebouw

Prins Hendrikweg 3
4382NR Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Gepleisterd pand ter breedte van acht vensterassen en met verdieping. Flauw getoogde vensters met zesruitsschuiframen. Kroonlijst met geschulpte rand, boven de middenrisaliet en de zijgevels driehoeki ..

Gepleisterd pand uit het derde kwart van de 19e eeuw ter breedte van acht vensterassen en met verdieping. Flauw getoogde vensters met zesruitsschuiframen. Kroonlijst met geschulpte rand, boven de middenrisaliet en de zijgevels driehoekig oplopend. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37766
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gepleisterd pand ter breedte van acht vensterassen en met verdieping. Flauw getoogde vensters met zesruitsschuiframen. Kroonlijst met geschulpte rand, boven de middenrisaliet en de zijgevels driehoeki .. in Vlissingen

Station

Stationsplein 5
Vlissingen
Inleiding KOPSTATION gebouwd in 1950 in een decoratieve 'shake-hands'-architectuur naar ontwerp van Sybold van Ravesteyn (1889-1983) ter v..

Oostbeer

Stenen beer bij Commandoweg
Vlissingen
De "Oostbeer": een z.g. STENEN BEER met escarp en contrescarp, die eertijds diende ter afsluiting van een vestinggracht van de Westerschelde..

Hoofdkantoor Koninklijke Maatschappij De Schelde

Glacisstraat 165
Vlissingen
Inleiding Kantoorgebouw van de Koninklijke Maatschappij "De Schelde", in 1913 gebouwd naar een ontwerp van de Rotterdamse architect J.P. St..

Timmerfabriek Koninklijke Maatschappij De Schelde

Glacisstraat 165
Vlissingen
Inleiding Timmerfabriek van de Koninklijke Maatschappij "De Schelde", 1913-1915 gebouwd in een rationale architectuur. De diverse aanbouwen..

Dwarshuis onder pannen zadeldak met rechts een puntgevel. Twee vensters met 12-ruitsschuiframen. Twee dakkapellen

Koudenhoek 44
Vlissingen
DWARSHUIS uit de eerste helft van de 19e eeuw onder pannen zadeldak met rechts een puntgevel. Twee vensters met 12-ruitsschuiframen. Twee da..

Kaart & Routeplanner