Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met rechte gepleisterde gevel. Dakkapel. Op de hoek met Kerkstraat 1: moderne winkelpui. Kelderlichten in Vlissingen

Woonhuis

Oude Markt 1
4381ER Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e-18e eeuw


Beschrijving van Huis met rechte gepleisterde gevel. Dakkapel. Op de hoek met Kerkstraat 1: moderne winkelpui. Kelderlichten

Huis met rechte gepleisterde gevel. Dakkapel. Op de hoek met Kerkstraat 1: moderne winkelpui. Kelderlichten. XVII-XVIII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37754
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met rechte gepleisterde gevel. Dakkapel. Op de hoek met Kerkstraat 1: moderne winkelpui. Kelderlichten in Vlissingen

Huis met gepleisterde lijstgevel. Moderne winkelpui

Kerkstraat 11
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Moderne winkelpui. XVII-XIX.

Huis met gepleisterde rechte gevel. Dakluik met hijsbalk. Kelderlichten

Oude Markt 3
Vlissingen
Huis met gepleisterde rechte gevel. Dakluik met hijsbalk. Kelderlichten. XVII-XIX.

Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Winkelpui. Aan de zijde van "Achter de Kerk" is dit pand ongenummerd. Het heeft er een gepleisterde lijstg ..

Kerkstraat 10
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Winkelpui. XVIII-XIX. Aan de zijde van "Achter de Kerk" is dit pand ongenummerd. Het heeft er ee..

Toren Grote of Sint-Jacobskerk

Oude Markt 4
Vlissingen
Aan de westzijde van de N.H.kerk ingebouwde toren, wellicht in oorsprong midden XIV. Aan de straatzijde hoge spitsboognis, waarin doorgang m..

Grote of Sint-Jacobskerk

Oude Markt 2
Vlissingen
HERV. KERK (St. Jacob). In zijn huidige vorm laat-gotische bakstenen kruiskerk. Bij de bouw bleven de toren en de koorsluiting van een ouder..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)