Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde lijstgevel. Twee voordeuren; de linkse met omlijsting. Op de verdieping vensters met kleine roedenverdeling in Vlissingen

Woonhuis

Nieuwstraat 30
4381CV Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e-18e eeuw


Beschrijving van Huis met gepleisterde lijstgevel. Twee voordeuren; de linkse met omlijsting. Op de verdieping vensters met kleine roedenverdeling

Huis met gepleisterde lijstgevel. Twee voordeuren; de linkse met omlijsting. Op de verdieping vensters met kleine roedenverdeling. XVII-XVIII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37742
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde lijstgevel. Twee voordeuren; de linkse met omlijsting. Op de verdieping vensters met kleine roedenverdeling in Vlissingen

Lampsinshuis

Nieuwendijk 11
Vlissingen
Huis met imposante natuurstenen gevel, gedateerd 1641. De middenrisaliet heeft op de begane grond vier pilasters van de ionische orde, op de..

Huis met gerestaureerde trapgevel, boogvormig beëindigd

Nieuwendijk 15
Vlissingen
HUIS met gerestaureerde trapgevel, boogvormig beëindigd. Aan de basis en halverwege de geveltop voluutvormige hoekvulling. Ovaal dakvenster..

Huis met geverfde vernieuwde lijstgevel en schilddak. Moderne onderbouw

Nieuwendijk 9
Vlissingen
Huis met geverfde vernieuwde lijstgevel en schilddak. Moderne onderbouw.

Huis met gerestaureerde trapgevel, bekroond door overhoekse pinakel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Waterlijsten. Boven ieder venster een ..

Nieuwendijk 17
Vlissingen
Huis met gerestaureerde trapgevel, bekroond door overhoekse pinakel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Waterlijsten. Boven ieder v..

Huis met lijstgevel. Lijstfries voorzien van dubbele tandlijst, panelen en klosjes. Schilddak aan straatzijde met twee houten pirons. Getoogde empire ..

Nieuwendijk 7
Vlissingen
Huis met lijstgevel. Lijstfries voorzien van dubbele tandlijst, panelen en klosjes. Schilddak aan straatzijde met twee houten pirons. Getoog..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)