Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met verdieping en schilddak. Gevel onder rechte lijst, die met de gevel van nr 51 een geheel vormt. De verdiepingsvensters hebben 12-ruitsschuiframen. Dubbele deuromlijsting met pilasters en hoof .. in Vlissingen

Woonhuis

Nieuwstraat 49
4381CP Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 19e eeuw (huidige vorm)


Beschrijving van Pand met verdieping en schilddak. Gevel onder rechte lijst, die met de gevel van nr 51 een geheel vormt. De verdiepingsvensters hebben 12-ruitsschuiframen. Dubbele deuromlijsting met pilasters en hoof ..

PAND met verdieping en schilddak. Gevel onder rechte lijst, die met de gevel van nr 51 een geheel vormt en in de 19e eeuw in deze vorm gebracht werd. De verdiepingsvensters hebben 12-ruitsschuiframen. Dubbele deuromlijsting met pilasters en hoofdgestel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37735
Laatste wijziging: 2014-07-31 19:39:59.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met verdieping en schilddak. Gevel onder rechte lijst, die met de gevel van nr 51 een geheel vormt. De verdiepingsvensters hebben 12-ruitsschuiframen. Dubbele deuromlijsting met pilasters en hoof .. in Vlissingen

Pand met verdieping en schilddak. Gevel onder rechte kroonlijst, die me de gevel van nr 49 een geheel vormt. De verdiepingsvensters hebben ontlastings ..

Nieuwstraat 51
Vlissingen
Pand met verdieping en schilddak. Gevel onder rechte kroonlijst, die me de gevel van nr 49 een geheel vormt en in de 19e eeuw in deze vorm g..

Pand met verdieping en schilddak. Gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. Houten onderpui met pilasters

Nieuwstraat 53
Vlissingen
PAND met verdieping en schilddak. Gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst, in de huidige vorm derde kwart 19e eeuw. Houten onderpui met p..

Pand met verdieping en schilddak. Gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. Houten onderpui met pilasters

Nieuwstraat 55
Vlissingen
Pand met verdieping en schilddak. Gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst, in de huidige vorm derde kwart 19e eeuw. Houten onderpui met p..

Huis met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Eenvoudige voordeurlijsting

Nieuwstraat 178
Vlissingen
Huis met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Eenvoudige voordeurlijsting. XVII.

Huis gepleisterde lijstgevel. Vensters met afgeronde hoeken. Dakkapel. Dubbele voordeur

Nieuwstraat 174
Vlissingen
Huis met XIX B gepleisterde lijstgevel. Vensters met afgeronde hoeken. Dakkapel. Dubbele voordeur. XIX; oudere kern.

Kaart & Routeplanner