Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde lijstgevel. Nieuwe cafe-pui met witte glazuursteen. Het oude huis van twee traveeën aan de rechterzijde met een travee vergroot, achter gecombineerde gevel, de uitbreiding vlak .. in Vlissingen

Woonhuis

Nieuwendijk 1
4381BV Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 18e-19e eeuw


Beschrijving van Huis met gepleisterde lijstgevel. Nieuwe cafe-pui met witte glazuursteen. Het oude huis van twee traveeën aan de rechterzijde met een travee vergroot, achter gecombineerde gevel, de uitbreiding vlak ..

HUIS met gepleisterde lijstgevel. Nieuwe cafe-pui met witte glazuursteen. Het oude huis van twee traveeën aan de rechterzijde met een travee vergroot, achter gecombineerde gevel, de uitbreiding vlak afgedekt. XVIII-XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37711
Laatste wijziging: 2014-07-31 19:39:59.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde lijstgevel. Nieuwe cafe-pui met witte glazuursteen. Het oude huis van twee traveeën aan de rechterzijde met een travee vergroot, achter gecombineerde gevel, de uitbreiding vlak .. in Vlissingen

Twee gecombineerde panden met gepleisterde lijstgevel. Hoek afgerond. Hotel Goes

Bellamypark 2
Vlissingen
Twee gecombineerde panden met gepleisterde lijstgevel. Hoek afgerond. XVIII-XIX. Hotel Goes.

Hoekpand van Bellamypark-Nieuwendijk. Daarnaast lijstgevel met restant van jaartalanker. Dakkapel. Sierankers

Nieuwendijk 1
Vlissingen
Hoekpand van Bellamypark-Nieuwendijk. Daarnaast lijstgevel met restant van jaartalanker. Dakkapel. Sierankers. XVIII-XIX.

Huis met gepleisterde lijstgevel. Fries voorzien van consoles en panelen. Schilddak, twee houten pirons en dakkapel met vleugels. Pui modern

Bellamypark 4
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Fries voorzien van consoles en panelen. Schilddak, twee houten pirons en dakkapel met vleugels. Pui modern..

Twee gecombineerde panden met gepleisterde lijstgevel. Nok evenwijdig aan straat. Twee houten pirons. Nieuwe winkelpui

Bellamypark 6
Vlissingen
Twee gecombineerde panden met gepleisterde lijstgevel. Nok evenwijdig aan straat. Twee houten pirons. Nieuwe winkelpui. XVIII.

Huis met gepleisterde lijstgevel. Staafankers

Sarazijnstraat 5
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Staafankers. XIX. Oude kern.

Kaart & Routeplanner