Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gerestaureerde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Banden en ontlastingsbogen van rode baksteen in het gele metselwerk. Sier- en jaartalankers. Gesneden deur en bovenlicht. .. in Vlissingen

Woonhuis

Molenstraat 55
4381HW Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 1631


Beschrijving van Huis met gerestaureerde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Banden en ontlastingsbogen van rode baksteen in het gele metselwerk. Sier- en jaartalankers. Gesneden deur en bovenlicht. ..

Huis met gerestaureerde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Banden en ontlastingsbogen van rode baksteen in het gele metselwerk. Sier- en jaartalankers. (1631) Gesneden deur en bovenlicht. Stoeptreden. XVII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37709
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gerestaureerde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Banden en ontlastingsbogen van rode baksteen in het gele metselwerk. Sier- en jaartalankers. Gesneden deur en bovenlicht. .. in Vlissingen

Huis met gecementeerde topgevel. Twee kogels ingemetseld

Molenstraat 57
Vlissingen
Huis met gecementeerde topgevel. Twee kogels ingemetseld. XVIII.

Huis met geverfde lijstgevel, aan de hoeken ingezwenkt. Kalf en tandlijst. Stoeptreden

Molenstraat 49
Vlissingen
Huis met geverfde lijstgevel, aan de hoeken ingezwenkt. Kalf en tandlijst. Stoeptreden. XVIII.

Huis met gedeeltelijk afgeknotte trapgevel, restanten van bepleistering. Bovengedeelte enigszins overkragend op puibalk met 17e-eeuwse knorrenversieri ..

Molenstraat 45
Vlissingen
HUIS met gedeeltelijk afgeknotte trapgevel, restanten van bepleistering. Bovengedeelte enigszins overkragend op puibalk met XVII knorrenvers..

Huis met rechte gevel van rode baksteen. In het metselwerk gele banden en gele blokken in de ontlastingsbogen boven de vensters. Stoeptrapje

Molenstraat 43
Vlissingen
HUIS met rechte gevel van rode baksteen. In het metselwerk gele banden en gele blokken in de ontlastingsbogen boven de vensters. Stoeptrapje..

Pakhuis onder zadeldak, in huidige toestand aan de straatzijde afgewolfd. De bepleisterde, verminkte gevel bezit interessante details; kruisramen; wat ..

Molenstraat 39
Vlissingen
Pakhuis onder zadeldak, in huidige toestand aan de straatzijde afgewolfd. De bepleisterde, verminkte gevel bezit interessante details; kruis..

Kaart & Routeplanner