Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gedeeltelijk afgeknotte trapgevel, restanten van bepleistering. Bovengedeelte enigszins overkragend op puibalk met 17e-eeuwse knorrenversiering. Rozetbovenlicht. Schuin kelderluik, stoep en s .. in Vlissingen

Woonhuis

Molenstraat 45
4381HW Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Huis met gedeeltelijk afgeknotte trapgevel, restanten van bepleistering. Bovengedeelte enigszins overkragend op puibalk met 17e-eeuwse knorrenversiering. Rozetbovenlicht. Schuin kelderluik, stoep en s ..

HUIS met gedeeltelijk afgeknotte trapgevel, restanten van bepleistering. Bovengedeelte enigszins overkragend op puibalk met XVII knorrenversiering. Rozetbovenlicht. Schuin kelderluik, stoep en stoeptreden, XVII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37707
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gedeeltelijk afgeknotte trapgevel, restanten van bepleistering. Bovengedeelte enigszins overkragend op puibalk met 17e-eeuwse knorrenversiering. Rozetbovenlicht. Schuin kelderluik, stoep en s .. in Vlissingen

Huis met rechte gevel van rode baksteen. In het metselwerk gele banden en gele blokken in de ontlastingsbogen boven de vensters. Stoeptrapje

Molenstraat 43
Vlissingen
HUIS met rechte gevel van rode baksteen. In het metselwerk gele banden en gele blokken in de ontlastingsbogen boven de vensters. Stoeptrapje..

Huis met geverfde lijstgevel, aan de hoeken ingezwenkt. Kalf en tandlijst. Stoeptreden

Molenstraat 49
Vlissingen
Huis met geverfde lijstgevel, aan de hoeken ingezwenkt. Kalf en tandlijst. Stoeptreden. XVIII.

Pakhuis onder zadeldak, in huidige toestand aan de straatzijde afgewolfd. De bepleisterde, verminkte gevel bezit interessante details; kruisramen; wat ..

Molenstraat 39
Vlissingen
Pakhuis onder zadeldak, in huidige toestand aan de straatzijde afgewolfd. De bepleisterde, verminkte gevel bezit interessante details; kruis..

Huis met gerestaureerde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Banden en ontlastingsbogen van rode baksteen in het gele metselwerk. Si ..

Molenstraat 55
Vlissingen
Huis met gerestaureerde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Banden en ontlastingsbogen van rode baksteen in het gele mets..

Huis met gecementeerde topgevel. Twee kogels ingemetseld

Molenstraat 57
Vlissingen
Huis met gecementeerde topgevel. Twee kogels ingemetseld. XVIII.

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)