Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pakhuis onder zadeldak, in huidige toestand aan de straatzijde afgewolfd. De bepleisterde, verminkte gevel bezit interessante details; kruisramen; waterlijsten in Vlissingen

Woonhuis

Molenstraat 39
4381HW Vlissingen
Zeeland


Beschrijving van Pakhuis onder zadeldak, in huidige toestand aan de straatzijde afgewolfd. De bepleisterde, verminkte gevel bezit interessante details; kruisramen; waterlijsten

Pakhuis onder zadeldak, in huidige toestand aan de straatzijde afgewolfd. De bepleisterde, verminkte gevel bezit interessante details; kruisramen; waterlijsten. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37705
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pakhuis onder zadeldak, in huidige toestand aan de straatzijde afgewolfd. De bepleisterde, verminkte gevel bezit interessante details; kruisramen; waterlijsten in Vlissingen

Huis met rechte gevel van rode baksteen. In het metselwerk gele banden en gele blokken in de ontlastingsbogen boven de vensters. Stoeptrapje

Molenstraat 43
Vlissingen
HUIS met rechte gevel van rode baksteen. In het metselwerk gele banden en gele blokken in de ontlastingsbogen boven de vensters. Stoeptrapje..

Huis met gedeeltelijk afgeknotte trapgevel, restanten van bepleistering. Bovengedeelte enigszins overkragend op puibalk met 17e-eeuwse knorrenversieri ..

Molenstraat 45
Vlissingen
HUIS met gedeeltelijk afgeknotte trapgevel, restanten van bepleistering. Bovengedeelte enigszins overkragend op puibalk met XVII knorrenvers..

Pand met verdieping en schilddak. Gepleisterde gevels met zware houten kroonlijsten. Het uiterlijk van het pand met geprofileerde omlijsting op consol ..

Molenstraat 27
Vlissingen
Pand met verdieping en schilddak. Gepleisterde gevels met zware houten kroonlijsten. Het uiterlijk van het pand is kenmerkend voor het derde..

Pand met restant van trapgevel

Molenstraat 29
Vlissingen
Pand met restant van XVII trapgevel. Onderdelen van rode baksteen in het gele metselwerk. Puibalk. Y-ankers. Vensters met kleine roedenverde..

Huis met geverfde lijstgevel, aan de hoeken ingezwenkt. Kalf en tandlijst. Stoeptreden

Molenstraat 49
Vlissingen
Huis met geverfde lijstgevel, aan de hoeken ingezwenkt. Kalf en tandlijst. Stoeptreden. XVIII.

Kaart & Routeplanner


Foto's (4)