Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met verdieping en schilddak, in jaartalankers gedateerd. Gepleisterde gevel met houten gootlijst op klossen. Deuromlijsting met verdiepte pilasters en hoofdgestel in Vlissingen

Woonhuis

Molenstraat 17
4381HW Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 1611


Beschrijving van Pand met verdieping en schilddak, in jaartalankers gedateerd. Gepleisterde gevel met houten gootlijst op klossen. Deuromlijsting met verdiepte pilasters en hoofdgestel

Pand met verdieping en schilddak, in jaartalankers gedateerd 1611. Gepleisterde gevel met houten gootlijst op klossen. Deuromlijsting met verdiepte pilasters en hoofdgestel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37702
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met verdieping en schilddak, in jaartalankers gedateerd. Gepleisterde gevel met houten gootlijst op klossen. Deuromlijsting met verdiepte pilasters en hoofdgestel in Vlissingen

Pand met verdieping en schilddak. Gepleisterde gevels met zware houten kroonlijsten. Het uiterlijk van het pand met geprofileerde omlijsting op consol ..

Molenstraat 27
Vlissingen
Pand met verdieping en schilddak. Gepleisterde gevels met zware houten kroonlijsten. Het uiterlijk van het pand is kenmerkend voor het derde..

Pand met restant van trapgevel

Molenstraat 29
Vlissingen
Pand met restant van XVII trapgevel. Onderdelen van rode baksteen in het gele metselwerk. Puibalk. Y-ankers. Vensters met kleine roedenverde..

Pakhuis onder zadeldak, in huidige toestand aan de straatzijde afgewolfd. De bepleisterde, verminkte gevel bezit interessante details; kruisramen; wat ..

Molenstraat 39
Vlissingen
Pakhuis onder zadeldak, in huidige toestand aan de straatzijde afgewolfd. De bepleisterde, verminkte gevel bezit interessante details; kruis..

Huis met rechte gevel van rode baksteen. In het metselwerk gele banden en gele blokken in de ontlastingsbogen boven de vensters. Stoeptrapje

Molenstraat 43
Vlissingen
HUIS met rechte gevel van rode baksteen. In het metselwerk gele banden en gele blokken in de ontlastingsbogen boven de vensters. Stoeptrapje..

Huis met gedeeltelijk afgeknotte trapgevel, restanten van bepleistering. Bovengedeelte enigszins overkragend op puibalk met 17e-eeuwse knorrenversieri ..

Molenstraat 45
Vlissingen
HUIS met gedeeltelijk afgeknotte trapgevel, restanten van bepleistering. Bovengedeelte enigszins overkragend op puibalk met XVII knorrenvers..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)