Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Dwarshuis onder pannen zadeldak met rechts een puntgevel. Twee vensters met 12-ruitsschuiframen. Twee dakkapellen in Vlissingen

Woonhuis

Koudenhoek 44
4381AC Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: eerste helft 19e eeuw


Beschrijving van Dwarshuis onder pannen zadeldak met rechts een puntgevel. Twee vensters met 12-ruitsschuiframen. Twee dakkapellen

DWARSHUIS uit de eerste helft van de 19e eeuw onder pannen zadeldak met rechts een puntgevel. Twee vensters met 12-ruitsschuiframen. Twee dakkapellen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37696
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Dwarshuis onder pannen zadeldak met rechts een puntgevel. Twee vensters met 12-ruitsschuiframen. Twee dakkapellen in Vlissingen

Pand met verdieping en schilddak. Deur met snijwerk, bovenlicht en pilasteromlijsting met hoofdgestel. Houten kroonlijst

Koudenhoek 46
Vlissingen
Pand met verdieping en schilddak, eerste helft 19e eeuw. Deur met snijwerk, bovenlicht en pilasteromlijsting met hoofdgestel. Houten kroonli..

Huis met gepleisterde puntgevel. Aanzet van de top met natuurstenen platen. Houten kruiskozijnen, waarboven een paar ontlastingsboogjes, gevat in acco ..

Palingstraat 44
Vlissingen
Huis met gepleisterde puntgevel. Aanzet van de top met natuurstenen platen. Houten kruiskozijnen, waarboven een paar ontlastingsboogjes, gev..

Huis met gepleisterde lijstgevel. Nok evenwijdig aan de straat. Twee dakkapellen. Vernieuwde onderbouw met lijst

Palingstraat 11
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel, gedateerd 1661. Nok evenwijdig aan de straat. Twee dakkapellen. Vernieuwde onderbouw met lijst, XVII.

Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. In de verdieping drie vensters met zesruitsschuiframen. Kroonlijst met consoles

Korenstraat 16
Vlissingen
Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. Het huidige uiterlijk dateert uit het derde kwart van de 19e eeuw. In de verdieping dri..

Vijf traveeën breed pand; de gevel met zijpilasters en risalerende middentravee, bekroond door boogfronton. Fraai beeldhouwwerk aan de middenpartij ..

Hendrikstraat 12
Vlissingen
Vijf traveeën breed pand; de gevel met zijpilasters en risalerende middentravee, bekroond door boogfronton. Fraai beeldhouwwerk aan de midd..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)