Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. In de verdieping drie vensters met zesruitsschuiframen. Kroonlijst met consoles in Vlissingen

Woonhuis

Korenstraat 16
4381AK Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw (huidige uiterlijk)


Beschrijving van Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. In de verdieping drie vensters met zesruitsschuiframen. Kroonlijst met consoles

Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. Het huidige uiterlijk dateert uit het derde kwart van de 19e eeuw. In de verdieping drie vensters met zesruitsschuiframen. Kroonlijst met consoles. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37694
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. In de verdieping drie vensters met zesruitsschuiframen. Kroonlijst met consoles in Vlissingen

Huis met gepleisterde puntgevel. Aanzet van de top met natuurstenen platen. Houten kruiskozijnen, waarboven een paar ontlastingsboogjes, gevat in acco ..

Palingstraat 44
Vlissingen
Huis met gepleisterde puntgevel. Aanzet van de top met natuurstenen platen. Houten kruiskozijnen, waarboven een paar ontlastingsboogjes, gev..

Pand onder pannen zadeldak. Bevat toegangspoort tot het er achter gelegen hofje

Kalkhokstraat 1
Vlissingen
Pand uit de 17e eeuw onder pannen zadeldak. Bevat toegangspoort tot het er achter gelegen hofje.

Huis met gepleisterde lijstgevel. Nok evenwijdig aan de straat. Twee dakkapellen. Vernieuwde onderbouw met lijst

Palingstraat 11
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel, gedateerd 1661. Nok evenwijdig aan de straat. Twee dakkapellen. Vernieuwde onderbouw met lijst, XVII.

Gepleisterd hoekpand, bestaande uit parterre, verdieping en schilddak. Vensters met geprofileerde omlijstingen en kuiven van stucwerk. Kroonlijst met ..

Hendrikstraat 4
Vlissingen
Gepleisterd hoekpand, bestaande uit parterre, verdieping en schilddak, derde kwart 19e eeuw. Vensters met geprofileerde omlijstingen en kuiv..

Vijf traveeën breed pand; de gevel met zijpilasters en risalerende middentravee, bekroond door boogfronton. Fraai beeldhouwwerk aan de middenpartij ..

Hendrikstraat 12
Vlissingen
Vijf traveeën breed pand; de gevel met zijpilasters en risalerende middentravee, bekroond door boogfronton. Fraai beeldhouwwerk aan de midd..

Kaart & Routeplanner


Foto's (6)