Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand onder pannen zadeldak. Bevat toegangspoort tot het er achter gelegen hofje in Vlissingen

Woonhuis

Kalkhokstraat 1
4381BK Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Pand onder pannen zadeldak. Bevat toegangspoort tot het er achter gelegen hofje

Pand uit de 17e eeuw onder pannen zadeldak. Bevat toegangspoort tot het er achter gelegen hofje. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37693
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand onder pannen zadeldak. Bevat toegangspoort tot het er achter gelegen hofje in Vlissingen

Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. In de verdieping drie vensters met zesruitsschuiframen. Kroonlijst met consoles

Korenstraat 16
Vlissingen
Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. Het huidige uiterlijk dateert uit het derde kwart van de 19e eeuw. In de verdieping dri..

Huis met gepleisterde puntgevel. Aanzet van de top met natuurstenen platen. Houten kruiskozijnen, waarboven een paar ontlastingsboogjes, gevat in acco ..

Palingstraat 44
Vlissingen
Huis met gepleisterde puntgevel. Aanzet van de top met natuurstenen platen. Houten kruiskozijnen, waarboven een paar ontlastingsboogjes, gev..

Gepleisterd hoekpand, bestaande uit parterre, verdieping en schilddak. Vensters met geprofileerde omlijstingen en kuiven van stucwerk. Kroonlijst met ..

Hendrikstraat 4
Vlissingen
Gepleisterd hoekpand, bestaande uit parterre, verdieping en schilddak, derde kwart 19e eeuw. Vensters met geprofileerde omlijstingen en kuiv..

Huis met gepleisterde lijstgevel. Nok evenwijdig aan de straat. Twee dakkapellen. Vernieuwde onderbouw met lijst

Palingstraat 11
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel, gedateerd 1661. Nok evenwijdig aan de straat. Twee dakkapellen. Vernieuwde onderbouw met lijst, XVII.

Vijf traveeën breed pand; de gevel met zijpilasters en risalerende middentravee, bekroond door boogfronton. Fraai beeldhouwwerk aan de middenpartij ..

Hendrikstraat 12
Vlissingen
Vijf traveeën breed pand; de gevel met zijpilasters en risalerende middentravee, bekroond door boogfronton. Fraai beeldhouwwerk aan de midd..

Kaart & Routeplanner


Foto's (4)