Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Waterlijsten. Boven de vensters accoladebogen, die een paar ontlastingsboogjes omvatten in Vlissingen

Woonhuis

Weteringstraat 8
4381EH Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Huis met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Waterlijsten. Boven de vensters accoladebogen, die een paar ontlastingsboogjes omvatten

HUIS met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Waterlijsten. Boven de vensters accoladebogen, die een paar ontlastingsboogjes omvatten. XVII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37692
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Waterlijsten. Boven de vensters accoladebogen, die een paar ontlastingsboogjes omvatten in Vlissingen

Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning

Plein Vierwinden 4
Vlissingen
Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen. Op de beganegrond een ook ..

Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen

Groenewoud 71
Vlissingen
Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen. Op de beganegrond een ook ..

Huis met gepleisterde lijstgevel voorzien van twee dakkapellen en jaartalankers. Rozet bovenlicht

Groenewoud 73
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Twee dakkapellen. Jaartalankers (1661). Rozet bovenlicht. XVII. Het pand ,dat zich voorheen bevond op het..

Pand, bestaande uit twee achter een gepleisterde lijstgevel samengetrokken oudere huizen onder schilddaken

Groenewoud 52
Vlissingen
Pand, bestaande uit twee omstreeks het midden van de 19e eeuw achter een gepleisterde lijstgevel samengetrokken oudere huizen onder schildda..

Pand met verdieping en schilddak. Gepleisterde lijstgevel met houten onderpui

Groenewoud 54
Vlissingen
Pand met verdieping en schilddak, waarschijnlijk 18e eeuw. Gepleisterde lijstgevel met houten onderpui, derde kwart 19e eeuw.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)