Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met lijstgevel van geglazuurde steen in enigszins neo-gotische vormgeving. De vensters van de verdieping hebben geprofileerde ontlastingsbogen, waarboven een geprofileerde waterlijst. Onder de go .. in Vlissingen

Woonhuis

Sint Jacobsstraat 9
4381EK Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: laatste kwart 19e eeuw


Beschrijving van Pand met lijstgevel van geglazuurde steen in enigszins neo-gotische vormgeving. De vensters van de verdieping hebben geprofileerde ontlastingsbogen, waarboven een geprofileerde waterlijst. Onder de go ..

Pand met lijstgevel van geglazuurde steen in enigszins neo-gotische vormgeving. De vensters van de verdieping hebben geprofileerde ontlastingsbogen, waarboven een geprofileerde waterlijst. Onder de gootlijst een rondboogfries. Acht sierankers. Onderpui met gietijzeren zuiltjes. Laatste kwart 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37681
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met lijstgevel van geglazuurde steen in enigszins neo-gotische vormgeving. De vensters van de verdieping hebben geprofileerde ontlastingsbogen, waarboven een geprofileerde waterlijst. Onder de go .. in Vlissingen

Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. Twee sierankers. Houten winkelpui van convex beloop met gietijzeren zuiltjes

Sint Jacobsstraat 5
Vlissingen
Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. Twee sierankers, 17e eeuw. Houten winkelpui van convex beloop met gietijzeren zuiltjes,..

Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Moderne winkelpui

Sint Jacobsstraat 6
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Moderne winkelpui. XVII-XIX.

Huis met lijstgevel. Dakkapel. Moderne winkelpui. Gevelsteen met afbeelding van kerktoren en met inscriptie, luidend: "der bossche torenbou / die heb ..

Sint Jacobsstraat 10
Vlissingen
HUIS met lijstgevel. Dakkapel. Moderne winkelpui. Gevelsteen met afbeelding van kerktoren en met inscriptie, luidend: "der bossche torenbou ..

De drie tonnetjes

Sint Jacobsstraat 4
Vlissingen
Huis met gepleisterde rechte gevel. Winkelpui. Sierankers. XVII-XIX.

Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Ankers. Moderne winkelpui

Sint Jacobsstraat 12
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Ankers. Moderne winkelpui. XVIII.

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)