Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. Twee sierankers. Houten winkelpui van convex beloop met gietijzeren zuiltjes in Vlissingen

Woonhuis

Sint Jacobsstraat 5
4381EK Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e eeuw (pand) middne 19e eeuw (winkelpui)


Beschrijving van Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. Twee sierankers. Houten winkelpui van convex beloop met gietijzeren zuiltjes

Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. Twee sierankers, 17e eeuw. Houten winkelpui van convex beloop met gietijzeren zuiltjes, midden 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37680
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst. Twee sierankers. Houten winkelpui van convex beloop met gietijzeren zuiltjes in Vlissingen

Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Moderne winkelpui

Sint Jacobsstraat 6
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Moderne winkelpui. XVII-XIX.

De drie tonnetjes

Sint Jacobsstraat 4
Vlissingen
Huis met gepleisterde rechte gevel. Winkelpui. Sierankers. XVII-XIX.

Pand met lijstgevel van geglazuurde steen in enigszins neo-gotische vormgeving. De vensters van de verdieping hebben geprofileerde ontlastingsbogen, w ..

Sint Jacobsstraat 9
Vlissingen
Pand met lijstgevel van geglazuurde steen in enigszins neo-gotische vormgeving. De vensters van de verdieping hebben geprofileerde ontlastin..

Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Piron. Zijgevel met uitbouw oorspronkelijk pothuis, aan de zijde van de Lepelstraat. Winkelpui

Sint Jacobsstraat 2
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Piron. Zijgevel met uitbouw oorspronkelijk pothuis, aan de zijde van de Lepelstraat. Winkelpui. ..

Huis met lijstgevel. Dakkapel. Moderne winkelpui. Gevelsteen met afbeelding van kerktoren en met inscriptie, luidend: "der bossche torenbou / die heb ..

Sint Jacobsstraat 10
Vlissingen
HUIS met lijstgevel. Dakkapel. Moderne winkelpui. Gevelsteen met afbeelding van kerktoren en met inscriptie, luidend: "der bossche torenbou ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)