Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Halfronde ontlastingsbogen in Vlissingen

Woonhuis

Hellebardierstraat 5
4381JZ Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Huis met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Halfronde ontlastingsbogen

HUIS met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Halfronde ontlastingsbogen. XVII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37673
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Halfronde ontlastingsbogen in Vlissingen

Gepleisterd pand met verdieping en schilddak. Voorgevel met houten kroonlijst en twee bovenvensters met zesruitsschuiframen

Hellebardierstraat 3
Vlissingen
Gepleisterd pand, midden 19e eeuw, met verdieping en schilddak. Voorgevel met houten kroonlijst en twee bovenvensters met zesruitsschuiframe..

Herplaatste gebeeldhouwde natuurstenen poortomlijsting bekroond door gebroken fronton met Vlissings wapen. Cartouches met emblemen en lettertekens, gu ..

Breewaterstraat 14
Vlissingen
Herplaatste gebeeldhouwde natuurstenen POORTOMLIJSTING bekroond door gebroken fronton met Vlissings wapen. Cartouches met emblemen en letter..

Heeren Logement

Hellebardierstraat 2
Vlissingen
Breed complex van het v.m. gasthuis, in XVIII of XIX aan de straatzijde voorzien van twee gepleisterde lijstgevels, waartussen een XVII natu..

Huis met geverfde rechte gevel, waarschijnlijk ingekort

Hellebardierstraat 15
Vlissingen
Huis met geverfde rechte gevel, waarschijnlijk ingekort. XVII-XVIII.

Pand met rechte gevel. Zijtopgevel met vlechtingen. Dakkapel. Banden en waterlijst van rode baksteen in het gele metselwerk. Ontlastingsbogen met natu ..

Hellebardierstraat 4
Vlissingen
PAND met rechte gevel. Zijtopgevel met vlechtingen. Dakkapel. Banden en waterlijst van rode baksteen in het gele metselwerk. Ontlastingsboge..

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)