Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met rechte gevel. Zijtopgevel met vlechtingen. Dakkapel. Banden en waterlijst van rode baksteen in het gele metselwerk. Ontlastingsbogen met natuurstenen aanzetstukken gebeeldhouwde sluitstenen e .. in Vlissingen

Woonhuis

Hellebardierstraat 4
4381JZ Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e-18e eeuw


Beschrijving van Pand met rechte gevel. Zijtopgevel met vlechtingen. Dakkapel. Banden en waterlijst van rode baksteen in het gele metselwerk. Ontlastingsbogen met natuurstenen aanzetstukken gebeeldhouwde sluitstenen e ..

PAND met rechte gevel. Zijtopgevel met vlechtingen. Dakkapel. Banden en waterlijst van rode baksteen in het gele metselwerk. Ontlastingsbogen met natuurstenen aanzetstukken gebeeldhouwde sluitstenen en verdiepte velden. Gesneden deur. Hardstenen stoeppalen. XVII-XVIII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37671
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met rechte gevel. Zijtopgevel met vlechtingen. Dakkapel. Banden en waterlijst van rode baksteen in het gele metselwerk. Ontlastingsbogen met natuurstenen aanzetstukken gebeeldhouwde sluitstenen e .. in Vlissingen

Pand met gecementeerde rechte gevel met dakgoot op klosjes. Eenvoudige voordeuromlijsting. Stoeptreden. Kelder. Restanten van ankerdatering en van kru ..

Hellebardierstraat 6
Vlissingen
Pand met gecementeerde rechte gevel met dakgoot op klosjes. Eenvoudige voordeuromlijsting. Stoeptreden. Kelder. Restanten van ankerdatering ..

Huis met geverfde rechte gevel, waarschijnlijk ingekort

Hellebardierstraat 15
Vlissingen
Huis met geverfde rechte gevel, waarschijnlijk ingekort. XVII-XVIII.

Heeren Logement

Hellebardierstraat 2
Vlissingen
Breed complex van het v.m. gasthuis, in XVIII of XIX aan de straatzijde voorzien van twee gepleisterde lijstgevels, waartussen een XVII natu..

Huis met geverfde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van drie tandlijstjes. Dakkapel met tandlijstje. Eenvoudige voordeuromlijsting met bovenlicht en kal ..

Bellamypark 11
Vlissingen
Huis met geverfde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van drie tandlijstjes. Dakkapel met tandlijstje. Eenvoudige voordeuromlijsting met bovenli..

Huis met lijstgevel, pui, gepleisterd. Dakkapel Voordeuromlijsting met tandlijstjes. Stoeptreden

Bellamypark 9
Vlissingen
Huis met lijstgevel, pui, gepleisterd. Dakkapel Voordeuromlijsting met tandlijstjes. Stoeptreden, XVIII-XIX.

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)