Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met deels geverfde, deels gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuursteen platen. Ontlastingsbogen boven de vensters van de verdieping. Voordeuromlijsting voorzien van twee tandlijstje .. in Vlissingen

Woonhuis

Groenewoud 78
4381HG Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e-18e eeuw


Beschrijving van Huis met deels geverfde, deels gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuursteen platen. Ontlastingsbogen boven de vensters van de verdieping. Voordeuromlijsting voorzien van twee tandlijstje ..

Huis met deels geverfde, deels gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuursteen platen. Ontlastingsbogen boven de vensters van de verdieping. Voordeuromlijsting voorzien van twee tandlijstjes. XVII-XVIII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37669
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met deels geverfde, deels gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuursteen platen. Ontlastingsbogen boven de vensters van de verdieping. Voordeuromlijsting voorzien van twee tandlijstje .. in Vlissingen

Huis met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Raam van de verdieping met kleine roedenverdeling. Sier- en cijferankers ..

Groenewoud 101
Vlissingen
Huis met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Raam van de verdieping met kleine roedenverdeling. Sier- en cij..

Oud Hollandsch Bierhuisje

Groenewoud 74
Vlissingen
Pand, thans genaamd "Oud Hollandsch Bierhuisje". Gepleisterde langsgevel. Goot op klossen. Nok evenwijdig aan de straat. Het houtwerk vertoo..

Pand bestaat uit twee huizen achter een gepleisterde lijstgevel

Groenewoud 107
Vlissingen
Pand bestaat uit twee huizen achter een gepleisterde lijstgevel uit het derde kwart 19e eeuw. Het oostelijke huis heeft een zadeldak tussen ..

Hoekpand met verdieping en gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten. In de zijgevel vorkankers

Groenewoud 150
Vlissingen
Hoekpand met verdieping en gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten. In de zijgevel vorkankers. 17e eeuw, sterk gewijzigd in de 19e eeu..

Gepleisterd pand op de hoek van de Kleine Kerkstraat. Het huis telt een verdieping en een schilddak. De gevels met de geprofileerde, aan de hoeken afg ..

Groenewoud 113
Vlissingen
Gepleisterd pand op de hoek van de Kleine Kerkstraat, 17e eeuw. Het huis telt een verdieping en een schilddak. De gevels met de geprofileerd..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)