Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand, bestaande uit twee achter een gepleisterde lijstgevel samengetrokken oudere huizen onder schilddaken in Vlissingen

Woonhuis

Groenewoud 52
4381HG Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: ca. midden 19e eeuw


Beschrijving van Pand, bestaande uit twee achter een gepleisterde lijstgevel samengetrokken oudere huizen onder schilddaken

Pand, bestaande uit twee omstreeks het midden van de 19e eeuw achter een gepleisterde lijstgevel samengetrokken oudere huizen onder schilddaken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37664
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand, bestaande uit twee achter een gepleisterde lijstgevel samengetrokken oudere huizen onder schilddaken in Vlissingen

Pand met verdieping en schilddak. Gepleisterde lijstgevel met houten onderpui

Groenewoud 54
Vlissingen
Pand met verdieping en schilddak, waarschijnlijk 18e eeuw. Gepleisterde lijstgevel met houten onderpui, derde kwart 19e eeuw.

Pand met verdieping en schilddak. Gebosseerd gepleisterde lijstgevel. Geprofileerde vensteromlijstingen met stucwerkkuiven, kroonlijst met fries, waar ..

Groenewoud 50
Vlissingen
Pand met verdieping en schilddak. Gebosseerd gepleisterde lijstgevel in de huidige vorm uit het derde kwart van de 19e eeuw. Geprofileerde v..

Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen

Groenewoud 71
Vlissingen
Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen. Op de beganegrond een ook ..

Pand met verdieping en hoog schilddak, dat aan de achterzijde wordt afgesloten door een puntgevel

Groenewoud 58
Vlissingen
Pand met verdieping en hoog schilddak, dat aan de achterzijde wordt afgesloten door een puntgevel. 17e eeuw. Gepleisterde lijstgevel van kar..

Pand met verdieping en gepleisterde lijstgevel, die in de huidige vorm. Vensters met zesruitsschuiframen. Twee dakkapellen

Groenewoud 48
Vlissingen
PAND met verdieping en gepleisterde lijstgevel, die in de huidige vorm dateert uit het derde kwart van de 19e eeuw. Vensters met zesruitssch..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)