Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met verdieping en gepleisterde lijstgevel, die in de huidige vorm. Vensters met zesruitsschuiframen. Twee dakkapellen in Vlissingen

Woonhuis

Groenewoud 48
4381HE Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw (huidige vorm)


Beschrijving van Pand met verdieping en gepleisterde lijstgevel, die in de huidige vorm. Vensters met zesruitsschuiframen. Twee dakkapellen

PAND met verdieping en gepleisterde lijstgevel, die in de huidige vorm dateert uit het derde kwart van de 19e eeuw. Vensters met zesruitsschuiframen. Twee dakkapellen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37662
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met verdieping en gepleisterde lijstgevel, die in de huidige vorm. Vensters met zesruitsschuiframen. Twee dakkapellen in Vlissingen

Pand met verdieping en schilddak. Gebosseerd gepleisterde lijstgevel. Geprofileerde vensteromlijstingen met stucwerkkuiven, kroonlijst met fries, waar ..

Groenewoud 50
Vlissingen
Pand met verdieping en schilddak. Gebosseerd gepleisterde lijstgevel in de huidige vorm uit het derde kwart van de 19e eeuw. Geprofileerde v..

Pand, bestaande uit twee samengetrokken huizen achter een lijstgevel

Groenewoud 46
Vlissingen
Pand, bestaande uit twee samengetrokken huizen achter een lijstgevel, die in de huidige vorm dateert uit het derde kwart 19e eeuw.

Pand met verdieping, schilddak en gepleisterde lijstgevel

Groenewoud 44
Vlissingen
Pand met verdieping, schilddak en gepleisterde lijstgevel, die in de huidige vorm dateert uit het derde kwart van de 19e eeuw.

Pand, bestaande uit twee achter een gepleisterde lijstgevel samengetrokken oudere huizen onder schilddaken

Groenewoud 52
Vlissingen
Pand, bestaande uit twee omstreeks het midden van de 19e eeuw achter een gepleisterde lijstgevel samengetrokken oudere huizen onder schildda..

Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen

Groenewoud 71
Vlissingen
Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen. Op de beganegrond een ook ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)