Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met curieuze gevel in electische vormen. Driedelige winkelpui, daarboven groot drielichtsvenster in geblokte boogvormige omlijsting. De bovenverdieping heeft drie vensters met spitsbogige ontlast .. in Vlissingen

Woonhuis

Groenewoud 42
4381HE Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 1896


Beschrijving van Pand met curieuze gevel in electische vormen. Driedelige winkelpui, daarboven groot drielichtsvenster in geblokte boogvormige omlijsting. De bovenverdieping heeft drie vensters met spitsbogige ontlast ..

Pand met curieuze gevel in electische vormen, gedateerd 1896. Driedelige winkelpui, daarboven groot drielichtsvenster in geblokte boogvormige omlijsting. De bovenverdieping heeft drie vensters met spitsbogige ontlastingsbogen. De gevel heeft verder hoeklisenen en kroonlijsten. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37659
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met curieuze gevel in electische vormen. Driedelige winkelpui, daarboven groot drielichtsvenster in geblokte boogvormige omlijsting. De bovenverdieping heeft drie vensters met spitsbogige ontlast .. in Vlissingen

Pand met verdieping, schilddak en gepleisterde lijstgevel

Groenewoud 44
Vlissingen
Pand met verdieping, schilddak en gepleisterde lijstgevel, die in de huidige vorm dateert uit het derde kwart van de 19e eeuw.

Pand met verdieping, hoog schilddak en lijstgevel

Groenewoud 36
Vlissingen
Pand met verdieping, hoog schilddak en lijstgevel, die dateert uit het derde kwart van de 19e eeuw.

Gepleisterd hoekpand met twee verdiepingen en afgeknot schilddak. Cordonlijsten, kroonlijst met in het fries spiegels en consoles

Groenewoud 34
Vlissingen
Gepleisterd hoekpand met twee verdiepingen en afgeknot schilddak. Cordonlijsten, kroonlijst met in het fries spiegels en consoles, derde kwa..

Pand, bestaande uit twee samengetrokken huizen achter een lijstgevel

Groenewoud 46
Vlissingen
Pand, bestaande uit twee samengetrokken huizen achter een lijstgevel, die in de huidige vorm dateert uit het derde kwart 19e eeuw.

Pand met verdieping en gepleisterde lijstgevel, die in de huidige vorm. Vensters met zesruitsschuiframen. Twee dakkapellen

Groenewoud 48
Vlissingen
PAND met verdieping en gepleisterde lijstgevel, die in de huidige vorm dateert uit het derde kwart van de 19e eeuw. Vensters met zesruitssch..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)