Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gepleisterd hoekpand met twee verdiepingen en afgeknot schilddak. Cordonlijsten, kroonlijst met in het fries spiegels en consoles in Vlissingen

Woonhuis

Groenewoud 34
4381HE Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Gepleisterd hoekpand met twee verdiepingen en afgeknot schilddak. Cordonlijsten, kroonlijst met in het fries spiegels en consoles

Gepleisterd hoekpand met twee verdiepingen en afgeknot schilddak. Cordonlijsten, kroonlijst met in het fries spiegels en consoles, derde kwart 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37657
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gepleisterd hoekpand met twee verdiepingen en afgeknot schilddak. Cordonlijsten, kroonlijst met in het fries spiegels en consoles in Vlissingen

Pand met verdieping, hoog schilddak en lijstgevel

Groenewoud 36
Vlissingen
Pand met verdieping, hoog schilddak en lijstgevel, die dateert uit het derde kwart van de 19e eeuw.

Pand met curieuze gevel in electische vormen. Driedelige winkelpui, daarboven groot drielichtsvenster in geblokte boogvormige omlijsting. De bovenverd ..

Groenewoud 42
Vlissingen
Pand met curieuze gevel in electische vormen, gedateerd 1896. Driedelige winkelpui, daarboven groot drielichtsvenster in geblokte boogvormig..

Pand met verdieping, schilddak en gepleisterde lijstgevel

Groenewoud 44
Vlissingen
Pand met verdieping, schilddak en gepleisterde lijstgevel, die in de huidige vorm dateert uit het derde kwart van de 19e eeuw.

Pand met verdieping. In de gevel twee ontlastingsbogen met maskerkoppen, een groot venster met 16-ruitsschuifraam en een deur met bovenlicht en eenvou ..

Groenewoud 65
Vlissingen
PAND met verdieping, 17e eeuw. In de gevel twee ontlastingsbogen met maskerkoppen, een groot venster met 16-ruitsschuifraam en een deur met ..

Pand met lijstgevel van midden 19e-eeuws karakter. Deuromlijsting met gecanneleerde pilasters en hoofdgestel. Schilddak

Groenewoud 30
Vlissingen
Pand met lijstgevel van midden 19e eeuws karakter. Deuromlijsting met gecanneleerde pilasters en hoofdgestel. Schilddak.

Kaart & Routeplanner


Foto's (4)