Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gepleisterd pand op de hoek van de Kleine Kerkstraat. Het huis telt een verdieping en een schilddak. De gevels met de geprofileerde, aan de hoeken afgeronde vensteromlijstingen hebben een 19e-eeuws ka .. in Vlissingen

Woonhuis

Groenewoud 113
4381HD Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Gepleisterd pand op de hoek van de Kleine Kerkstraat. Het huis telt een verdieping en een schilddak. De gevels met de geprofileerde, aan de hoeken afgeronde vensteromlijstingen hebben een 19e-eeuws ka ..

Gepleisterd pand op de hoek van de Kleine Kerkstraat, 17e eeuw. Het huis telt een verdieping en een schilddak. De gevels met de geprofileerde, aan de hoeken afgeronde vensteromlijstingen hebben een 19e eeuws karakter. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37652
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gepleisterd pand op de hoek van de Kleine Kerkstraat. Het huis telt een verdieping en een schilddak. De gevels met de geprofileerde, aan de hoeken afgeronde vensteromlijstingen hebben een 19e-eeuws ka .. in Vlissingen

Pand bestaat uit twee huizen achter een gepleisterde lijstgevel

Groenewoud 107
Vlissingen
Pand bestaat uit twee huizen achter een gepleisterde lijstgevel uit het derde kwart 19e eeuw. Het oostelijke huis heeft een zadeldak tussen ..

Hoekpand met verdieping en gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten. In de zijgevel vorkankers

Groenewoud 150
Vlissingen
Hoekpand met verdieping en gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten. In de zijgevel vorkankers. 17e eeuw, sterk gewijzigd in de 19e eeu..

Huis met lijstgevel. Dakkapel. Eenvoudige voordeuromlijsting

Stenenbeer 3
Vlissingen
Huis met lijstgevel. Dakkapel. Eenvoudige voordeuromlijsting, XVIII-XIX.

Huis met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Raam van de verdieping met kleine roedenverdeling. Sier- en cijferankers ..

Groenewoud 101
Vlissingen
Huis met gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Raam van de verdieping met kleine roedenverdeling. Sier- en cij..

Huis met deels geverfde, deels gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuursteen platen. Ontlastingsbogen boven de vensters van de verdieping ..

Groenewoud 78
Vlissingen
Huis met deels geverfde, deels gepleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuursteen platen. Ontlastingsbogen boven de vensters van de ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)