Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gecementeerde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Voordeuromlijsting met bovenlicht (Huis verplaatst vanaf de Dam naar huidige locatie) in Vlissingen

Woonhuis

Groenewoud 49
4381HD Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Huis met gecementeerde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Voordeuromlijsting met bovenlicht (Huis verplaatst vanaf de Dam naar huidige locatie)

Huis met gecementeerde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Voordeuromlijsting met bovenlicht. XVII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37640
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gecementeerde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Voordeuromlijsting met bovenlicht (Huis verplaatst vanaf de Dam naar huidige locatie) in Vlissingen

Pand met verdieping en schilddak

Groenewoud 47
Vlissingen
Pand met verdieping en schilddak, 17e of 16 eeuw. Gevel met bosschage bepleistering en houten kroonlijst met verdiepte velden en gesneden co..

Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen. Eenvoudige voordeur- omlijsting met ..

Groenewoud 55
Vlissingen
Pand met in schoon metselwerk uitgevoerde trapgevel met topbekroning, de treden afgedekt met natuurstenen platen. Eenvoudige voordeur- omlij..

Pand met gepleisterde lijstgevel van midden 19e-eeuws karakter. Houten onderpui. In de verdieping vensters met zesruitsschuiframen. Schilddak

Groenewoud 24
Vlissingen
Pand met gepleisterde lijstgevel van midden 19e eeuws karakter. Houten onderpui. In de verdieping vensters met zesruitsschuiframen. Schildda..

Pand met verdieping en schilddak

Groenewoud 59
Vlissingen
Pand met verdieping en schilddak, 16e eeuw. Gevel met bosschage bepleistering en houten kroonlijst met verdiepte velden en gesneden consoles..

Huis met trapgevel. Natuurstenen waterlijst en dito banden. Onderbouw (bedrijfsruimte) vernieuwd

Nieuwstraat 17
Vlissingen
Huis met trapgevel. Natuurstenen waterlijst en dito banden. Onderbouw (bedrijfsruimte) vernieuwd. XVII.

Kaart & Routeplanner


Foto's (4)