Meer dan 63.000 rijksmonumenten

Huis met brede lijstgevel. Het fries van de lijst heeft panelen en rijk gesneden consoles met bladornament en doekfestoenen. Rijk gesneden voordeuromlijsting met dito deurkalf en bovenlicht in Vlissingen

Beursstraat 1
4381CC Vlissingen

Bouwjaar: 18e-19e eeuw

Beschrijving van Huis met brede lijstgevel. Het fries van de lijst heeft panelen en rijk gesneden consoles met bladornament en doekfestoenen. Rijk gesneden voordeuromlijsting met dito deurkalf en bovenlicht

HUIS met brede lijstgevel. Het fries van de lijst heeft panelen en rijk gesneden consoles met bladornament en doekfestoenen. Rijk gesneden voordeuromlijsting met dito deurkalf en bovenlicht. XIXa vensters met middenstijl; natuurstenen onderdorpels onder de vensters. Schuin kelderluik. Stoep. XVIII. Een tweede voordeur, geplaatst voor de overbouwde gang, die als extra 6e travee werd bijgetrokken, is voorzien van gesneden deurkalf en bovenlicht en zijposten met goed snijwerk. Stoep. XVIII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)