Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde lijstgevel. Lijstfries voorzien van consoles. 19e-eeuwse raamomlijsting met kuifstukken. Staafankers. Moderne winkelpui in Vlissingen

Woonhuis

Bellamypark 36
4381CK Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 18e-19e eeuw


Beschrijving van Huis met gepleisterde lijstgevel. Lijstfries voorzien van consoles. 19e-eeuwse raamomlijsting met kuifstukken. Staafankers. Moderne winkelpui

Huis met gepleisterde lijstgevel. Lijstfries voorzien van consoles. XIX raamomlijsting met kuifstukken. Staafankers. Moderne winkelpui. XVIII-XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37614
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde lijstgevel. Lijstfries voorzien van consoles. 19e-eeuwse raamomlijsting met kuifstukken. Staafankers. Moderne winkelpui in Vlissingen

Huis met gecementeerde lijstgevel. Lijst voorzien van dubbele tandlijsten, getande consoles en panelen. Aan straatzijde schilddak met twee pirons. Dak ..

Bellamypark 34
Vlissingen
Huis met gecementeerde lijstgevel. Lijst voorzien van dubbele tandlijsten, getande consoles en panelen. Aan straatzijde schilddak met twee p..

Huis met lijstgevel. Dak bekroond door houten piron. Moderne winkelpui

Bellamypark 38
Vlissingen
Huis met lijstgevel. Dak bekroond door houten piron. Moderne winkelpui. XVIII.

Huis met lijstgevel, schilddak en getoogde dakkapel. Lijstfries voorzien van vier gesneden asymmetrische rocococonsoles. Getoogde vensters met middens ..

Bellamypark 32
Vlissingen
Huis met lijstgevel, schilddak en getoogde dakkapel. Lijstfries voorzien van vier gesneden asymmetrische rocococonsoles. Getoogde vensters m..

Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Moderne winkelpui

Bellamypark 40
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel. Moderne winkelpui. XVIII.

Huis met gepleisterde gevel. Eenvoudige voordeuromlijsting met rozetbovenlicht. Gevelsteen met buste van Jacobus Bellamy

Bellamypark 30
Vlissingen
Huis met gepleisterde gevel. Eenvoudige voordeuromlijsting met rozetbovenlicht. XVIII. Gevelsteen met buste van Jacobus Bellamy. XIX.

Kaart & Routeplanner


Foto's (15)

Alle 15 foto's weergeven