Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met in 19e eeuw vernieuwde lijstgevel en oude kern. Hoge kap bekroond met houten piron. Dakkapel in Vlissingen

Woonhuis

Bellamypark 22
4381CK Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 17e-19e eeuw


Beschrijving van Huis met in 19e eeuw vernieuwde lijstgevel en oude kern. Hoge kap bekroond met houten piron. Dakkapel

Huis met in XIX vernieuwde lijstgevel en oude kern. Hoge kap bekroond met houten piron. Dakkapel. XVII-XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37607
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met in 19e eeuw vernieuwde lijstgevel en oude kern. Hoge kap bekroond met houten piron. Dakkapel in Vlissingen

Huis met gepleisterde rechte gevel. Gootlijst op klosjes. Bedrijfsruimte op begane grond

Nieuwstraat 3
Vlissingen
Huis met gepleisterde rechte gevel. Gootlijst op klosjes. Bedrijfsruimte op begane grond. XVIII.

Hoekpand met gepleisterde lijstgevel. Gevel gewijzigd door het inbrengen van een winkeldeur en etalageruimte plm 1900 en balkon boven de winkeldeur 20 ..

Nieuwstraat 5
Vlissingen
HOEKPAND met gepleisterde lijstgevel. Gevel gewijzigd door het inbrengen van een winkeldeur en etalageruimte plm 1900 en balkon boven de win..

Huis met gepleisterde rechte gevel. Achterbouw met afzonderlijke toegangsdeur van het hoekpand Bellamypark 24. Vlechtingen in de zijtopgevel

Groenewoud 4
Vlissingen
HUIS met gepleisterde rechte gevel. Achterbouw met afzonderlijke toegangsdeur van het hoekpand Bellamypark 24. Vlechtingen in de zijtopgevel..

Bedrijfspand met twee verdiepingen en afgeknot schilddak. Gepleisterde gevel met hijsluiken en houten onderpui met kleine roedenverdeling

Groenewoud 33
Vlissingen
Bedrijfspand met twee verdiepingen en afgeknot schilddak, waarschijnlijk 18e eeuw. Gepleisterde gevel met hijsluiken en houten onderpui met ..

Huis met gepleisterde gevel. Eenvoudige voordeuromlijsting met rozetbovenlicht. Gevelsteen met buste van Jacobus Bellamy

Bellamypark 30
Vlissingen
Huis met gepleisterde gevel. Eenvoudige voordeuromlijsting met rozetbovenlicht. XVIII. Gevelsteen met buste van Jacobus Bellamy. XIX.

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)